Lamaie: 6 secrete extraordinare de frumusețe
Lamaie: 6 secrete extraordinare de frumusețe

Cum folosim lamaia in frumusete. Știați că, pentru a fi mai frumos, trebuie sa deschideți doar frigiderul și sa luați o lămâie? Da, o lămâie!

Acest fruct extraordinar este un aliat valoros nu numai pentru gătit, ci și pentru sănătatea ta. Protejează sistemul imunitar, promovează digestia, purifică intestinele, dar și pielea. Pe lângă dezinfectare, conține multe vitamine, minerale și alte componente antioxidante.

Pe scurt, pentru a fi bine în interior și în exterior, să ne încredem în acest fantastic citric!

Haideți să descoperim împreună în acest articol cum acest fruct extraordinar va fi eficient, surprinzător și economic pentru frumusețea noastră de zi cu zi.

Adesea, suntem gata să cheltuim sume astronomice pe produse de înfrumusețare care sunt de fapt agresive pentru piele, în timp ce natura ne-a oferit bunuri valoroase precum lamaia. Iată 6 moduri de a folosi lamaia pentru frumusețe.

1) Cum folosim lamaia in frumusete. Pentru albirea unghiilor
Mâinile îngrijite, frumoase și moi sunt o carte de vizită bună, dar uneori le neglijăm un pic supunându-le unor substanțe chimice și solvenți agresivi fără o protecție adecvată. Unghiile tind să se îngălbeneasca în principal din cauza diferitor factori. Apoi frecați doar o felie de lămâie, chiar de mai multe ori pe zi, pe unghii. Își vor recupera toată puterea și toată frumusețea într-un timp scurt.

2) Pentru a vă lumina părul
Vrei să îți decolorezi părul în mod natural? Sa ii dai reflexe strălucitoare? Aplicați o cantitate generoasă de suc de lămâie pe păr, apoi uscați-vă la soare. Rezultat? Reflecții delicate și un efect natural, fără a utiliza substanțe chimice! Aveți grijă să nu vă udați pielea cu suc de lămâie, deoarece, expusa la soare, se poate pata iremediabil.

3) Cum folosim lamaia in frumusete. Pentru un scrub natural
A avea o piele moale, fără impurități și celule moarte, ar fi visul tuturor femeilor și bărbaților. Acest vis se poate realiza prin utilizarea de lămâie, care curăță profund, purifică pielea și eliberează toxinele cauzate de expunerea pielii la poluare. Așa că pregătește un scrub amestecând fin două aspirine, precum și sucul de la o lămâie. Folosiți amestecul frecând ușor pielea, apoi lăsați-l să acționeze aproximativ 20 de minute. Clătiți cu apă caldă. Aveți grijă să nu vă expuneți pielea la soare imediat după.

4) Pentru a vă înmuia buzele
Vântul, soarele, frigul pot modifica mucoasa buzelor. Dacă niciun balsam sau unt de cacao nu a reușit să vă liniștească pielea și să o mențină sănătoasă și moale, este timpul să folosiți lămâie! Pregătiți un amestec cu o lingură de zahăr și sucul unei lămâi. Aplică acest amestec pe buze, masează ușor pentru a se exfolia natural. Puteți face acest tratament extraordinar în fiecare seară înainte de a merge la culcare.

5) Pentru tratamentul axilei tale
Din cauza bacteriilor care se afla sub axile noastre, se pot forma mirosuri rele. Însă este posibil să le neutralizați eficient pregătind un amestec cu 10 grame de sodă de copt și sucul de o jumătate de lămâie. După duș, aplicați acest compus și lăsați-l să acționeze 5 minute. Puteți clăti apoi. Acest amestec de bicarbonat și lămâie are, de asemenea, un efect de lumină. Așadar, îl puteți aplica și pe părți ale corpului dvs. care tind să se întunece, cum ar fi coatele sau genunchii.

6) Cum folosim lamaia in frumusete. Pentru a lupta împotriva acneei
Lamaia dezinfectează și purifică. Din acest motiv, funcționând ca un antibacterian natural, este un remediu excelent pentru acnee, deoarece reglează producția de sebum. Știm cu toții, într-adevăr, că excesul de sebum provoacă acnee și necesită îngrijiri astringente. Dezinfectați pielea afectată de acnee cu puțin suc de lămâie, de câteva ori pe zi, folosind o bucata de bumbac. Pentru a împiedica soarele să îți peteze pielea, efectuați această operație seara sau în orele zilei in care expunerea la soare este cea mai scăzută.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate