impachetari ciocolata
Cand sunt recomandate impachetarile cu ciocolata

Cu mii de ani in urma, femeile se imbaiau in lapte pentru a-si mentine pielea matasoasa. Femeii de azi i se ofera insa o multime de alte variante pentru a avea o piele catifelata. Principala sursa de atractie in saloanele de remodelare corporala a devenit de curaind impachetarea in ciocolata. Daca pentru unii poate parea un moft, pentru altii insa chiar este un tratament care iti hidrateaza pielea, diminueaza atat de inestetica celulita si iti readuce totodata si increderea in tine.

Ce este in fond aceasta ciocolata? In nici un caz un produs comestibil, asa cum iti vine sa crezi la prima vedere. Este vorba de o pudra de cacao care se amesteca cu apa si astfel se transforma intr-o pasta spumoasa si efervescenta, care se va incalzi progresiv. Produsul contine guarano si cacao cunoscute pentru efectul lor puternic anticelulitic si lipolitic (cofeina) si relaxant, datorita continutului de magneziu.

Inainte de aplicare, pielea este pregatita sa absoarba toate substantele printr-un peeling. Acesta ajuta la indepartarea celulelor moarte si deschide porii. Dupa efectuarea peelingului, pasta se aplica uniform cu ajutorul unei pensule. Dupa ce este complet aplicata, se infasoara toata zona in film osmotic dupa care „beneficiara” este introdusa in termocuverta la o temperatura de aproximativ 70 grade timp de 50 de minute.

Pentru tratarea celulitei se efectueaza impachetari in cura de 3, 4 ori pe saptamana, iar pentru intretinere o data sau de doua ori pe saptamana. In concluzie nu va mai feriti de ciocolata! Nu este neaparat periculoasa pentru silueta. Fireste ca depinde foarte mult de modul in care o consumi. Va asigur insa ca odata ce v-ati impachetat in ciocolata, nu veti mai avea pofta sa o consumati o vreme.


 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate