Iată cum puteți elimina un neg fără durere
Iată cum puteți elimina un neg fără durere

Elimina negul fără durere. Cei mai mulți oameni vor fi avut o verucă la un moment dat în viața lor. Negii sunt cauzati de un virus și apar de obicei pe mâini sau picioare, dar pot apărea și în alte locuri diferite. Deși sunt inofensivi și cei mai mulți dispar singuri, sunt inestetici. Majoritatea oamenilor îi cer medicului să îndepărteze veruca, dar știați că le puteți îndepărta suficient de ușor si acasa? Există un truc care ar trebui să îi ajute pe oameni să scape de negi complet, fără durere și în cel mai scurt timp.

Nu mai trebuie să mergi la medic pentru a scăpa de negii mici!

Negi mici
Negii pot fi enervanti. Deși de obicei sunt inofensivi și dispar într-un an la majoritatea oamenilor, te pot enerva cu adevărat. Acestia pot fi deosebit de durerosi atunci când sunt pe picioare, de exemplu, și trebuie să calci constant pe ei. În plus, negii sunt într-adevăr inestetici și unor oameni le este rușine cu ei când sunt în locuri vizibile. Din fericire, există un truc simplu care vă poate ajuta să scăpați complet de negi fără durere.

Elimina negul fără durere
Poate fi foarte ușor să îndepărtezi o verucă mică, fără să iti faci rău. Ai nevoie doar un plasture, puțină apă și o pompă. Iată cum se face: luați o bucată de plasture și așezați-l pe neg. Asigurați-vă că îl acoperiți, lasand un cm pe fiecare parte. Acum, lăsați plasturele timp de 6 zile fără a atinge negul. După șase zile, scoateți plasturele. Luați un bol cu ​​apă fierbinte și înmuiați veruca timp de 5 minute. Apoi folosiți piatra ponce pentru a freca veruca. Pe măsură ce apa a înmuiat pielea, puteți freca cu ușurință veruca, astfel încât să dispară, fără să vă rănească. Un sfat prea simplu, nu?

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate