Iată ce se va întâmpla dacă înfășurați o felie de pâine în jurul piciorului!
Iată ce se va întâmpla dacă înfășurați o felie de pâine în jurul piciorului!

Puneti pâine în jurul piciorului! Vara este un anotimp greu de suportta pentru multi dintre noi. Preferam sa stam mai mult afară pentru a ne bucura de vremea bună. Fie pentru plimbări lungi sau relaxare într-un parc sau pe plajă. Ne place să ieșim în garderoba noastră de vară și să purtăm sandale și flip-flops de dimineață până seara. Dar picioarele tale sunt pregătite pentru vară?

Când este cald afară, este bine să poți purta haine ușoare, precum rochii de vară sau pantaloni scurți și tricouri. Picioarele noastre iubesc soarele, dar dacă nu sunt gata să fie expuse, încaltarea unei perechi de sandale poate fi complicată. Deoarece picioarele noastre sunt blocate în șosete și pantofi toată iarna, acestea nu devin foarte frumoase în lunile lungi si reci. Pot apărea zone dureroase!

Soluție
Puneti pâine în jurul piciorului! Bataturile si monturile strica foarte mult aspectul picioarelor tale mai ales dacă porți o pereche de sandale. Poate fi foarte deprimant dacă picioarele tale sunt afectate de aceste lucruri. Din fericire, există o soluție simplă la această problemă și cu siguranță ai tot ce ai nevoie:

pâine
oțet de cidru de mere

Puneti pâine în jurul piciorului. Cum se procedează
Înmuiați felia de pâine în oțetul de cidru de mere. Puneți pâinea pe zona afectată: călcâiul dvs., de exemplu. Înfășurați strâns piciorul și pâinea într-o bucata de panza și a doua zi dimineața… nu vă veți crede ochilor: zonele uscate si crapate nu mai sunt prezente! Clătește-te cu apă și picioarele sunt gata pentru a vedea lumina zilei!

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate