Furnici in casă! Gratie acestui remediu natural, nu le veți mai vedea niciodată!
Furnici in casă! Gratie acestui remediu natural, nu le veți mai vedea niciodată!

Cum elimini furnicile din casă? Datorită acestui sfat ieftin și natural, furnicile din casa ta vor fi un lucru din trecut! Vara este sinonimă și cu valurile de dăunători și asta strică puțin placerea de a sta in gradina. Dăunătorul pe care îl urâm cel mai mult? Furnicile. Datorită acestui remediu natural, nu le veți mai vedea niciodată in casa!

Există câteva lucruri care îți pot strica dimineața, cum ar fi să intri în bucătăria ta pentru o ceașcă de ceai sau cafea și să găsești o armată de furnici în casa ta. Chiar dacă sunt doar animale mici, sunt neigienice și în cel mai scurt timp le veți găsi peste tot. Mai ales dacă aveți animale de companie care ies afară. Din fericire, nu mai trebuie să vă faceți griji, deoarece remediile naturale pe care le aveți în bucătăria dvs. vă pot ajuta cu ușurință!

Cum elimini furnicile din casă. Scorțișoară
Furnicile au un simț al mirosului foarte bun și urăsc mirosul de scorțișoară. Adăugați o jumătate de linguriță de ulei de scorțișoară într-un pahar cu apă. Înmuiați puțin vată și frecați amestecul în apropierea zonelor în care trăiesc furnicile. Repetați procedura până când furnicile pleacă. Plasați un băț de scorțișoară afară, în special lângă ușă sau fereastră și alte intrări. De asemenea, puteți pune ulei de scorțișoară într-un spray și să îl folosiți pe furnicile pe care le găsiți.

Cum elimini furnicile din casă. Oțet
Oțetul este un alt lucru pe care furnicile îl urăsc. Este un lucru bun pentru că este mai ieftin. Umpleți o jumătate de sticla cu pulverizator cu apă și cealaltă jumătate cu oțet. Adăugați niște ulei parfumat de lămâie, un alt miros pe care îl urăsc. Agitați bine înainte de utilizare și pulverizați lângă intrări (uși, ferestre etc.). Faceți acest lucru de mai multe ori pe zi până când furnicile dispar complet.

Borax
Boraxul este un mineral natural care este o componentă a majorității pesticidelor. Boraxul se vinde sub formă de pulbere sau cristale de sare incolore. Îl puteți cumpăra în supermarketuri sau în farmacii. Ai nevoie doar de un pahar cu apă fierbinte, o jumătate de cană de zahăr, două lingurițe de borax și vată. Plasați bilele de vată unde doriți, de exemplu pe terasele unde obișnuiesc să treacă furnicile.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate