Dificultăți pentru a adormi? Cu această „pudră de somn” veți adormi în cel mai scurt timp!
Dificultăți pentru a adormi? Cu această „pudră de somn” veți adormi în cel mai scurt timp!

Pulbere de somn pentru insomnie. Această pulbere de somn de casă te va ajuta să scapi de insomnie!

Tulburările de somn sunt o problemă. Nu este nimic mai enervant decât să te trezești în miez de noapte și să nu poți să te întorci să dormi sau să te holbezi la tavan ore întregi și să nu poți adormi.

Insomnie
Aproape 42% dintre oameni suferă de insomnie din când în când sau în mod regulat. Una dintre cele mai importante cauze este stresul; hormonii de stres sunt un mare obstacol în calea odihnei, a unei nopți bune. Insomnia are consecințe foarte grave asupra corpului și minții tale. Ea perturbă ritmul normal al somnului, care este greu de recuperat mai târziu. Unii oameni cu insomnie agravează situația fără a-si da seama, dormind toată ziua, iar asta nu face decât să înrăutățească lucrurile. Alții încearcă să ducă o viață normală în ciuda lipsei de somn, ceea ce poate duce la probleme fizice și mentale grave. Din fericire, există un remediu simplu și eficient, care vă va ajuta să câștigați lupta împotriva insomniei.

Pulbere de somn pentru insomnie. Soluția
Această pulbere de somn incredibil de eficientă este formată doar din zahăr și sare, dar, în ciuda compoziției sale simple, oferă rezultate fantastice. Ambele ingrediente ajută la reglarea hormonilor de stres și servesc ca încărcătoare celulare. În plus, ele ajută la reglarea energiei corpului și a respirației tale. De asemenea, zahărul trimite un semnal către corp pentru a înceta să genereze mai mulți hormoni de stres, în timp ce sarea controlează nivelul de adrenalină. Cu aceste ingrediente, puteți face propria pulbere de dormit:

2 lingurițe de sare de mare pură din Himalaya
2 lingurițe de zahăr brun organic
5 lingurițe de miere

Amestecați toate ingredientele într-o pungă de plastic și agitați bine pentru a crea o masă omogenă. Introduceți o linguriță de amestec sub limbă înainte de a dormi sau peste noapte. Lasă-l să se topească și se va deplasa spre sângele tău. Asta e tot! Veți fi uimiți de rezultate.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate