Daca pui usturoi sub pernă, rezultatele sunt surprinzătoare
Daca pui usturoi sub pernă, rezultatele sunt surprinzătoare

Pune usturoi sub pernă. Este adevărat că usturoiul miroase rău și că nimeni nu-și închipuie că îl poate mănânca înainte de a ieși cu prietenii sau înainte de o întâlnire amoroasa. Totuși, beneficiile sale sunt incredibile și nu este întotdeauna necesar să il înghiti, așa cum veți vedea în acest articol.

În Europa, este folosit pentru prepararea multor preparate, pentru a da un gust mai aromat și mai picant.

Există oameni care nu pot trăi fără usturoi și alții care nu suportă mirosul.

Dar există multe beneficii în utilizarea usturoiului, încât ar fi o prostie să nu-l folosești din cauza mirosului său. Proprietățile infinite ale acestei plante sunt incredibile și total naturale.

Secretele usturoiului sunt cunoscute de puțini oameni. De exemplu, știați că punerea unui catel sub pernă este excelentă pentru somn? Dacă doriți să cunoașteți cele 11 utilizări minunate ale usturoiului, cititi restul acestui articol.

1) Pune usturoi sub pernă. Un pod sub pernă
Dacă vă întrebați ce poate face, veți afla. Usturoiul are efecte pozitive nu numai atunci când este înghițit. Acest lucru se datorează faptului că componentele sulfuroase se propagă ca mirosul său, cu diferența că primele au un efect de relaxare asupra organismului. Odată ce nasul va fi obișnuit cu mirosul înțepător, veți vedea că va fi esențial dacă suferiți de insomnie.

2) Veti adormi ușor
Înainte de a reacționa la această idee, va trebui să încercați cel puțin o dată, pentru a vă convinge. Va trebui să pregătiți o băutură de 200 ml lapte, 1 cățel de usturoi tocat și 1 lingură de miere. Puneți laptele și usturoiul într-o cratiță și fierbeți-l. Apoi lăsați un moment să se odihnească. La final adaugă zahăr și bea-l. Este recomandat să consumi această băutură cu cel puțin 30 de minute înainte de culcare.

3) Impotriva tusei și răcelilor
În timpul iernii este destul de frig și, chiar dacă nu aveți febră, tusea și răcelile sunt o problemă reală. Trebuie să știți că usturoiul este considerat de secole un antibiotic natural și va fi foarte util pentru aceste probleme. Trebuie să pregătiți o infuzie pe baza acestei plante. Se toacă un cuișor și se lasă să se infuzeze în apă clocotită timp de 5 minute. Apoi filtrați și beți. Trebuie să o faceți constant timp de cel puțin o săptămână.

4) Pune usturoi sub pernă. Afrodisiac natural
Spre deosebire de ceea ce ai putea crede, usturoiul face parte din familia afrodisiacilor precum stridiile, căpșunile, chili și ciocolata. Această calitate este cunoscută încă din antichitate, Aristotel a vorbit despre ea. Pentru a-l folosi ca afrodisiac este mai bine să cumpărați extracte de usturoi decât să-l gătiți.

5) Anti-acnee
Adolescenții vor fi fericiți să învețe. Datorită proprietăților sale antibiotice și dezinfectante, usturoiul este un aliat excelent împotriva acneei. Acest lucru se datorează faptului că ceea ce face ca cosurile să crească pe față este o bacterie, propionibacterium acnes, care trăiește în foliculii sebaceei. Folosind usturoi în mod constant, se poate acționa direct asupra acțiunii acestei bacterii, limitând avansarea acestuia. Frecați doar un cățel de usturoi pe zonele afectate, seara.

6) Dezinfectant natural
Esti acasa si te tai in timp ce gatesti? Sau pisica te-a zgâriat? Oricare ar fi motivul, ar trebui să dezinfectați rana imediat. Ce poți face dacă nu ai apă oxigenată sau nimic altceva? Luați un cățel de usturoi, curățați-l și frecați-l pe partea rănită. Dacă rana este mică, după ce a fost dezinfectata, puteți aplica o felie de usturoi, care, pe lângă dezinfectare, va vindecarana usor. Nu uitați însă să înlocuiți îngrijirile medicale cu aceste sfaturi naturale.

7) Lupta impotriva caderii parului
Dacă îți pierzi părul, știi că usturoiul te poate ajuta. Într-adevăr, usturoiul conține alicină despre care se știe că lupta împotriva căderii părului. Iată cum se face: tăiați usturoiul pe lungime, apoi frecați partea interioară a scalpului. O altă metodă este de a macera câțiva căței de usturoi în uleiul de măsline și de a-l folosi in masarea scalpului.

8) Pune usturoi sub pernă. Îndepărtați ușor aschiile
Este un truc care funcționează foarte bine. Usturoiul este util pentru îndepărtarea așchiilor minuscule greu de îndepărtat. Tăiați o felie subțire de usturoi. Acoperiți zona afectată cu usturoi și un plasture. Pentru cele mai bune rezultate, faceți acest tratament înainte de a merge la culcare.

9) Țineți țânțarii departe în mod natural
Tantarii urasc usturoiul. Merge și mai departe, țânțarii nu înțepă niciodată oamenii care au aplicat un unguent pe bază de usturoi. Pentru a vă pregăti propriul amestec, aveți nevoie de vaselină, ceară de albine și ulei esențial de usturoi. În mod alternativ, puteți așeza și bucati de usturoi în locurile unde se adună țânțarii.

10) Pune usturoi sub pernă. Împotriva durerilor de dinți
Igiena orală slabă creează adesea o durere de dinți, iar usturoiul poate ajuta la ameliorarea durerii și poate ajuta la tratarea problemei cu proprietățile sale antibiotice și antiinflamatorii. Pur și simplu zdrobiți un cățel de usturoi, adăugați sare și apoi aplicați regulat pe dintele care vă face să suferiți. Mâncarea unui cățel de usturoi vă poate ușura rapid durerea de dinți.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate