Curry împotriva semnelor îmbătrânirii
Curry împotriva semnelor îmbătrânirii

De ce este sanatos curry-ul. Curry-ul nu este un condiment așa cum credem adesea, ci un amestec de condimente. Găsim curry în bucatele indiene. Beneficiile curry sunt legate de condimentele care îl compun, așa că verificați condimentele din curry pentru a deduce beneficiile.

De ce este sanatos curry-ul. Caracteristicile curry-ului:
Bogat în antioxidanți;
Luptă împotriva semnelor îmbătrânirii;
Facilitează digestia
Sursa de vitamina E;
Întărește sistemul imunitar.

8 beneficii ale curry: de ce să mănânci?
De ce este sanatos curry-ul? Exista ghimbir, coriandru și turmeric în curry, ceea ce poate avea un efect benefic împotriva îmbătrânirii celulare datorită conținutului lor de antioxidanți.

Ardeiul negru, prezent adesea în compoziția curry-ului, poate stimula secreția de sucuri gastrice și ajută procesul digestiv.

Cardamomul găsit în majoritatea curry-ului va ajuta la reducerea spasmelor stomacale și va reduce greața și vărsăturile.

Magneziul prezent în cantitate notabilă în curry va ajuta la funcționarea mușchilor, a nervilor, dar și a intestinelor.
Apărările tale naturale vor fi consolidate datorită manganului prezent în ghimbir și cardamom.

Dacă curry-ul dvs. conține chimen și piper, puteți fi convins că are un conținut bun de potasiu. Potasiul va permite de asemenea si transmiterea impulsurilor nervoase din corp și va ajuta la contracția mușchilor și a inimii.

Acțiunea antioxidantă a curry-ului se ascunde în vitamina E, aceasta va ajuta în special la prevenirea bolilor cardiovasculare datorită rolului său de agregare.

Această vitamină furnizată de coriandru va preveni și bolile cardiovasculare, dar are si proprietăți anti-hemoragice.

Veți recunoaște un curry de bună calitate dacă puteți distinge diferiți pigmenți de culoare corespunzători condimentelor conținute de acesta.

Un curry indian nu trebuie să conțină sare, multele mirodenii dau suficientă aromă dacă sunt amestecate în proporții corecte.

Curry-ul clasic are o culoare galbenă până la portocaliu, există și un curry roșu (făcut din ardei roșu) și un curry verde (pe bază de plante).

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate