Cum slăbeşti rapid în cabinetele de înfrumuseţare cu liposucţie virtuală
Cum slăbeşti rapid în cabinetele de înfrumuseţare cu liposucţie virtuală

Una dintre soluţiile cele mai eficiente de înlăturare a grăsimilor localizate, cu efecte similare liposucţiei chirurgicale este cavitaţia, care a primit şi numele de liposucţie virtuală, tocmai datorită efectelor vizibile şi de durată.

Cavitaţia are la bază acţiunea ultrasunetelor de joasă frecvenţă, care pătrund până la nivelul celulei adipoase. Acolo formeaza mici bule de gaz in interiorul celulei adipoase care se sparge şi în acest mod se distruge. Continutul celulelor de grăsime distruse este preluat de circulaţia limfatică, de aceea este necesar ca după cavitaţie să faceţi şi o şedinţă de drenaj limfatic.

Acţionează în trei etape
Cavitaţia topeşte celulita şi zonele adipoase în trei etape. Într-o prim fază este analizată zona care umrează să fie tratată. Se întinde pe piele un gel care facilitează procedura, urmează apoi tratamentul cu cavitaţie. Timp de 30 de minute se plimbă un dispoizitiv special, mobil, pentru zona de corp stabilită pentru tratament. Efectul este de diminuare instantanee şi vizibila a celulitei. În faza a treia a procedurii se face masaj de drenaj limfatic, pentru ca grăsimea pusă în circulaţie prin procedura de cavitaţie să fie eliminată din corp prin intermediul limfei, prin drenaj.

Tratamentul complet are durate diferite în funcţie de persoană
De la prima sedinţă, cavitatia remodelează corpul şi reduce în centimetri masa adipoasă. Nodulii celulitici şi aspectul de cajp de portocală se atenuează în şedinţe succesive, în mod vizibil. Datorită drenajului limfatic, ţetuturile se oxignează, se purifică şi lichidele care stagnau se elimină. Dar rezultatle sunt diferite de la persoană la persoană, în funcţie de grosimea stratului de grăsime, de stilul de viaţă şi de dietă. Unele personae pot rezolva problema celulitei în 3-6 şedinţe, în timp ce altele au nevoie de tratamente mai lungi cu mai multe şedinţe.

Deşi este o procedurtă non-invazivă, nu pot beneficia de acest tratament persoanele cu probleme cardiace, cele care poartă pace-maker, cu afecţiuni vasculare grave şi femeile însărcinate.


 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate