Cum să elimini urmele de vopsea de pe piele și haine
Cum să elimini urmele de vopsea de pe piele și haine

Cum să elimini vopseaua de pe piele. Părul tău și-a recăpătat strălucirea după ce ai aplicat vopseaua. Pentru a lumina sau închide părul, nu lipseste alegerea nuanțelor: blond platinat sau blond auriu, maro deschis sau închis etc. Cu toate acestea, coloranții au lăsat pete de colorare. Deci, trebuie să găsiți o soluție pentru a îndepărta urmele de colorare care s-au intins pe piele sau pe hainele în timpul aplicării. Abordează această curățare cât mai repede posibil pentru a evita mâncărimea. Și cu cât aștepți mai mult, cu atât petele vor fi mai dificil de îndepărtat.

Sfaturi împotriva petelor
Se amestecă o parte sodă de copt și o parte săpun lichid. Se aplică pe pielea pătată și se freacă. Se clătește. Repetați operațiunea dacă este necesar. În mod alternativ, puteți freca cu un amestec de șampon și peroxid de hidrogen pentru a șterge petele de colorare permanentă. Aplicați pastă de dinți, alcool de 70° sau un amestec de ambele pe pată. Apoi frecați și clătiți.

Mai naturale, sucul de lămâie și coaja de banană pot elimina în mod eficient aceste pete. Oțetul alb poate face și minuni pe piele!
În plus, puteți face un ulei cu sare si ulei de măsline sau un produs de îndepărtare a machiajului pentru a șterge urmele de colorare.
Înmuiați o bucata de bumbac in acetonă. Frecați vopseaua. Nu folosiți acest sfat dacă pata este pe față. Se clătește.

Cum să elimini vopseaua de pe piele. Cum să prevenim urmele de colorare în viitor?
Fie că folosiți o culoare naturală (cum ar fi culoarea vegetală cu pigmenți naturali sau henna) sau una dintre aceste culori chimice cu sau fără amoniac comercial pentru a colora părul, veți risca întotdeauna pete! Pe viitor, pentru a evita petele de vopsea pe piele, luați în considerare în prealabil aplicarea vaselinei pe față și gât. De asemenea, puteți utiliza un strat gros de cremă după utilizarea produselor de colorat. În plus, protejați-vă și mâinile cu mănuși și purtați un tricou vechi care nu se teme de pete. Noua ta culoare de păr va face mai puține daune!

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate