Cele mai inteligente femei in functie de zodie
Cele mai inteligente femei in functie de zodie

Dintre toate nativele zodiacului, ele reusesc sa iasa in fata atunci cand vine vorba de inteligenta si istetime. Lor le merge mintea brici si nu reusesti deloc sa le pacalesti. Cu ele, chiar ca nu e de joaca!

Varsator. Femeia nascuta in Varsator este considerata geniala zodiacului. La prima vedere, ai putea spune despre ea ca e cu capul in nori si ca e prea putin constienta de ce se intampla in jurul sau, dar nu e nici pe departe asa. Are o inteligenta uimitoare, care porneste din curiozitatea-i caracteristica, dar si din intuitie. Iti va citi gandurile, deci nu ai nicio sansa sa o inseli. Si dincolo de faptul ca e desteapta foc, mai este si foarte frumoasa.

Capricorn. La capitolul inteligenta se remarca si femeia din Capricorn. Aceasta are mai degraba o inteligenta cultivata atent, caci ea e genul de persoana cu o multime de diplome obtinute cu multa munca. Dincolo de faptul ca este foarte desteapta, este si foarte puternica. Isi cunoaste emotiile, dar mai ales ambitiile si poate deveni in viata absolut orice isi doreste. Putini oameni din jur se pot ridica la nivelul ei, dar trebuie sa depuna efort mare pentru a intra in competitie cu ea.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate