Ceaiul Pu-erh
Ceaiul Pu-erh, o soluție naturală pentru a lupta împotriva excesului de colesterol

Ceaiul Pu-erh scade colesterolul, cea de-a doua cea mai consumată băutură din lume, ceaiul are multe proprietăți de care sunt interesați oamenii de știință: lupta împotriva stresului oxidativ, sprijina pierderea în greutate, menținere cogniția, îmbunătățeste concentrarea…

Ceaiul este, de asemenea, un aliat esențial în lupta împotriva excesului de colesterol, hipercolesterolemie.

  • Ceaiul Pu-erh scade colesterolul. Consumat de mii de ani în China, ceaiul Pu-erh este deosebit de bogat în teaflavine.
  • Aceste teaflavine sunt o clasă de polifenoli care sunt produși în timpul procesului de fermentare a ceaiului.
  • Acestea fac ca ceaiul Pu-erh sa aiba efect de reducere a colesterolului, dovedit științific de ceaiul Hao Ling®.
  • Ceaiul Hao Ling® este un amestec unic de ceai pu-erh din Yunnan (de provenienta chineză), ceai verde, de iasomie și ceai wulong.
  • Este recomandat în special pentru excesul de colesterol, pentru a ajuta la reglarea nivelului de colesterol și trigliceride.

Formula unică a Hao Ling® a făcut obiectul unui studiu clinic în 2016. Acest studiu clinic randomizat, a fost realizat de CEN Expérimental de Dijon.

Este evidențiat in special conținutul ridicat de polifenol din Hao Ling® și s-a demonstrat că consumul regulat a permis o creștere a factorilor cardiovasculari de protecție și o scădere a trigliceridelor.

Rezultatele au arătat că consumul zilnic de Hao Ling® a ajutat la normalizarea nivelului de lipide din sânge și a dus la o protecție cardiovasculară în timpul hipercolesterolemiei moderate.

Ceaiul Pu-erh scade colesterolul. Cercetătorii au măsurat mai multe lipide din sânge: colesterol total, niveluri de HDL și colesterol LDL, trigliceridele și apolipoproteine ​​A1 și B (markeri ai colesterolului bun și respectiv ai colesterolului rău).

Ceaiul Pu-erh scade colesterolul. Hao Ling® a dus la:
Imbunătățirea ratei „colesterolului bun”, in 30 de zile (datorită creșterii apolipoproteinelor A1)
Reducerea trigliceridele in 90 de zile
Îmbunătățirea raportului dintre colesterolul bun și cel rău după 90 de zile (datorită îmbunătățirii raportului apolipoproteinei A1 / apolipoproteinei B)

S-a ajuns la concluzia că Hao Ling® a ajutat la prevenirea bolilor cardiovasculare prin acțiunea sa cardioprotectoare, pe lângă o dietă variată și echilibrată.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate