Pedicuta, planta impotriva viciilor

Posted by Stiri din Sanatate on Saturday, September 13, 2014 Under: sanatate


Daca va aflati printre cei care incearca din rasputeri sa se lase de fumat sau de alcool si deja ati incercat toate metodele puse la dispozitie de marile lanturi de farmacii, atunci nu va ramane altceva de facut decat sa incercati si variantele naturiste.

Spre deosebire de plasturi sau diferite tratamente ce se gasesc acum pe piata si care au si niste preturi mai piperate, remediile naturiste ajung sa joace un rol foarte important in imbunatatirea sanatatii si, totodata, in cazul ceaiului de pedicuta poate fi vorba de faptul ca ne ajuta sa scapam de viciile care ne-au urmarit ani in sir.

In termeni populari, pedicuta mai poarta numele si de talpa ursului sau crucea pamantului si se aseamana foarte bine cu muschiul de copac, fiind in permanenta verde. Aceasta planta contine radiu si, in afara ajutorului pe care il da in privinta fumatului, reducand dependenta de tutun, folosirea ei este foarte benefica si in curele de detoxifiere, afectiuni psihice sau cosmaruri, cresterea parului, hemoroizi, hepatita si lista acestora poate continua.

Daca va decideti sa urmati cura cu pedicuta pentru a lupta impotriva fumatului, atunci pisati cateva frunze de la aceasta planta pana vor deveni ca un praf iar apoi, daca se poate pe stomacul gol, puneti sub limba un varf de cutit din acest praf si tineti-l asa cam 15 minute iar apoi inghititi-l cu apa. Repetati procedeul o data la patru ore, in fiecare zi, si veti vedea ca efectul acestuia este imediat, manifestandu-se printr-o puternica stare de greata in momentul in care este tras chiar si un singur fum de tigara, stare care poate persista mai mult de o ora.

Specialistii nu se opresc aici si sustin faptul ca acest remediu naturist ii poate ajuta si pe cei dependenti de droguri insa, atentie, cei care vreti sa incercati asa ceva va trebui sa fiti ajutat de cei din jur si sa va inhamati cu foarte multa rabdare deoarece pe durata acestui tratament veti intalni diferite simptome datorate lipsei administrarii drogurilor.

In ceea ce priveste alcoolul, pedicuta are efecte miraculoase in combinatie cu alte plante precum patrunjelul, acesta fiind de altfel si cel mai cunoscut remediu, sau chiar obligeana. Este recomandat, in cazul in care vedeti ca nu suportati mirosul plantelor, sa puneti acest amestec in ceai sau cafea pentru a putea fi administrat cu o mai mare usurinta.

sursa: demoiselle.ro

In : sanatate 


Tags: pedicuta  planta  vicii