Efectele miraculoase ale suculului de morcov

Posted by Stiri din Sanatate on Monday, October 27, 2014 Under: sanatate

Efectele miraculoase ale suculului de morcov

Putini oameni stiu de efectele miraculoase ale suculului ​​de morcov, de aceea trebuie sa stiti ca acesta este un remediu natural pentru tratarea cancerului si a ulcerului.

In functie de fiecare persoana, sucul de morcovi poate fi baut de la 0,5 litri la 3-4 litri pe zi. Este cea mai bogata sursa de vitamina A, pe care organismul il digera rapid.

Acest suc contine si o cantitate mare de vitamina B, C, E si K. Acest suc imbunatateste apetitul, digestia si structura dintilor. O mama care alapteaza ar trebui sa bea suc de morcov in fiecare zi, pentru a imbunatati calitatea laptelui.

Atunci cand se utilizeaza cantitati suficiente de suc de morcovi in ​​timpul sarcinii si mai ales in ultimele luni se reduce posibilitatea de dezvoltare a septicemiei neonatale. Consumul zilnic de suc de morcov la o jumatate de litru are un efect mult mai bun asupra organismului decat tabletele de calciu.

Sucul de morcovi brut este un remediu natural pentru ulcer si cancer. Acesta mareste rezistivitatea corpului impotriva infectiilor ochilor, gurii, si intregului organism. Acest suc protejeaza sistemul nervos si este de neegalat pentru creșterea de energie si forta. Uneori, boala ficatului și a intestinelor este cauzata de lipsa unor elemente continute in sucul de morcov crud.

Glandele endocrine, mai ales suprarenale si gonade, au nevoie de substantele nutritive continute in sucul de morcovi pentru a vindeca infertilitatea. Pielea uscata, dermatita (inflamatie a pielii), și alte boli de piele sunt, de asemenea, din cauza lipsei din organism a unor elemente continute in morcovi. Acelasi lucru este valabil si pentru bolile de ochi, cum ar fi oftalmie, conjunctivita, etc.

Cand sucul este realizat din morcovi naturali, el devine bogat in baze organice, cum ar fi sodiu si potasiu. Acesta contine, de asemenea, o mulțime de calciu, magneziu, fier, si elemente organice fosfor, sulf, siliciu, clor.

Ca un instrument in lupta impotriva cancerului si a ulcerului, sucul de morcov crud este miracolul secolului nostru. Uneori consumul unei cantitati mari de suc de morcovi poate produce unele reactii, insa acesta este un proces complet natural.

Sucul de morcovi este format din acele elemente care hranesc tot corpul, prin promovarea normalizarii echilibrului chimic. Tesuturile slabite pot fi restablite la o stare buna de sanatate, prin consumul de suc de morcov.

sursa: bewoman.ro

In : sanatate 


Tags: efecte  miraculoase  suc  morcovi