De ce e bine sa bei apa cu zeolit pe stomacul gol

Posted by Stiri din Sanatate on Thursday, October 16, 2014 Under: sanatate


Zeolitul are o puternica forta de purificare si vindecare. Acesta este folosit de ani de zile in industria alimentara, zootehnie, industria plantelor, industria aerospatiala, medicina, etc. Atunci cand este combinat cu apa si consumat, zeolitul elimina toate substantele nocive pentru om, eliminand chiar si contaminarile radioactive. Asadar, puneti 20 de linguri de zeolit intr-o sticla de 5 litri de apa si consumati zilnic. Cel mai indicat ar fi sa consumi dimineata un pahar de 250 ml pe stomacul gol, cu 30 de minute inainte de micul dejun.

Apa ar trebui sa fie plata sau de izvor, nu apa de la robinet care are clor. Zeolitul este un puternic antioxidant care ajuta organismul sa elimine cel putin 3-4 kg de "greutate moarta" – el acumuland tot ceea ce este daunator organismului nostru.

Zeolitul prinde si arunca absolut toate elementele radioactive cancerigene si metalele grele din corp, eliminand chiar si amoniacul si acidul lactic din celule, reducand riscul de a dezvolta cancer. In plus, prin consumul lui, organismul isi poate lua doza necesara de potasiu, sodiu, fier, magneziu, siliciu si crom, atat de benefice bunei functionari a lui.

Cele mai importante calitati sunt aproape de necrezut. Prin consumul amestecului de zeolit cu apa, au loc urmatoarele modificari:

-Se elimina compusi nocivi pentru rinichi si vezica biliara;
-Are loc normalizarea tensiunii arteriale;
-Se elimina insomnia si stresul;
-Protejarea stomacului impotriva ulcerului si gastritei;
-Normalizarea sistemului cardiovascular;
-Reducerea alergiilor;
-Ajuta pacientii cu diabet zaharat, reducand nivelul de zahar din sange;
-Stimuleaza sistemul imunitar;
-Vindeca bolile nervoase;
-Ajuta la detoxifierea ficatului.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : sanatate 


Tags: apa  zeolit  stomac  gol