Cum a reusit o femeie sa slabeasca stand in picioare

Posted by Stiri din Sanatate on Sunday, August 31, 2014 Under: sanatate


O britanica a reusit printr-o metoda inedita sa piarda 6 kilograme, dar si 2 cm din circumferinta taliei.

"Timp de patru saptamani am lucrat in picioare, am mancat in picioare, m-am uitat la televizor tot in picioare. Nu ma asezam decat daca era necesar (pentru a conduce masina sau a merge la toaleta) ", marturisisete Louise Atkinson, potrivit Medisite.

Ca sa evite problemele legate de varice si dureri de spate, i-a fost necesar un timp de adaptare. De aceea, a inceput cu doar cateva minute pe ora, facand pauze de 30 minute pentru a se aseza. Apoi, a continuat cu trei ore pe zi pana spre seara.

Aceasta provocare a avut un pret. A trebuit sa-si amenajeze locul de munca si sa renunte la multe iesiri cu prietenii. "La cinematograf, toata lumea ma privea ciudat", isi aminteste femeia, cu zambetul pe buze.

Insa eforturile ei au dat roade. "Acum, cand vad rezultatele obtinute, sunt incantata. Am trecut in talie de la 42 la 40, iar indicele de masa corporala a scazut la 32%".

Mai interesant este faptul ca Louise Atkinson, mama de familie, a devenit adepta acestei tehnici, propunandu-si sa ramana zilnic in picioare 10 minute pe ora.

Sursa: ziare.com

In : sanatate 


Tags: cura de slabire femeie stand in picioare