Consumul de ceai verde previne aparitia cancerului

Posted by Stiri din Sanatate on Wednesday, October 22, 2014 Under: sanatate

Consumul de ceai verde previne aparitia cancerului

In ultima vreme auzim de tot mai multe cazuri de cancer la cei din jurul nostru si acest lucru incepe sa ne alarmeze destul de tare.

In afara analizelor de screening obisnuite, mai putem face insa cateva lucruri pentru a putea fi cu un pas inaintea acestor maladii atat de distrugatoare.

Putem foarte simplu sa incepem cate o cura naturista pentru a mai da cate un pic de energie organismului nostru care, uneori, este destul de surescitat. Un prim exemplu din aceste metode simple si la indemana ar fi cura cu ceai verde. In ce consta aceasta si cum actioneaza asupra noastra vom afla in cele ce urmeaza.

Neoplasmul reprezinta diviziunea dezordonata a celulelor de un anumit tip, acestea ajungand sa invadeze unele tesuturi sau organe. Exista numeroase tipuri de cancer si odata cu ele numeroase tratamente care apar pentru tratarea lui insa, ca in cazul oricarei boli,  este mult mai usor sa previi decat sa tratezi.

Deoarece in multe cazuri oamenii opteaza pentru remediile naturiste in tratarea sau prevenirea bolilor de care sufera, s-au facut multe cercetari si in privinta acestei afectiuni ce poate avea o evolutie nefavorabila si deloc placuta, descoperindu-se astfel o serie de plante care ajuta la prevenirea multor tipuri de cancer.

Ceaiul verde este unul din aceste remedii miraculoase descoperite de catre cercetatori si care au proprietatea atat de a preveni cancerul cat si de a-l trata pe cel descoperit, cu conditia ca acesta sa fie in faza incipienta. Actioneaza foarte bine in cazul cancerului de prostata, san sau ovar unde s-au aratat efectele benefice in urma consumului unei cantitati mai mari de ceai verde, ceea ce a dus la o reducere semnificativa a aparitiei acestor tipuri de neoplasme.

Mai mult de atat, puteti consuma cu incredere trei cani de ceai zilnic si, in afara de numeroasele tipuri de cancer pe care le poate preveni, ceaiul verde va va ajuta la scaderea riscului de aparitie a atacurilor de cord.

sursa: demoiselle.ro

In : sanatate 


Tags: consum  ceai verde  prevenire  aparitie  cancer