Ce se intampla daca bei SUC de TELINA, dimineata pe stomacul gol

Posted by Stiri din Sanatate on Sunday, November 2, 2014 Under: sanatate

Ce se intampla daca bei SUC de TELINA, dimineata pe stomacul gol

Un efect uimitor este daca beti suc de telina diluat cu suc de mere acre si verzi, dimineata pe stomacul gol.

Telina este un remediu natural pentru pierderea in greutate, iar asta se datoreaza mai multor factori.

In primul rand, ea face aproape orice mancare delicioasa. In al doilea rand, nu exista contraindicatii – telina este recomandata pentru cei care sufera de ulcer de stomac sau duoden in forma prelucrata, dar nu dur.

In al treilea rand, aceasta leguma este o sursa reala de fibre, vitamine si minerale, ajuta la normalizarea echilibrului de apa de sare in organism pentru a restabili flora intestinala, folosita pentru a consolida performanta generala si chiar recomandata in cazurile in care ne-ar putea “intineri”.

In al patrulea rand, telina are foarte putine calorii – diferite parti din ea contine 8 (frunze verzi) la 32 (radacini) kilocalorii pe 100 de grame.

In cele din urma, telina accelereaza metabolismul si face parte din grupul de alimente cu calorii negative. Asta inseamna ca din cauza procesului sau, corpul uman consuma mai multe calorii decat primeste de la utilizarea ei. Din cauza acestei proprietati mai este numita si “ucigasul natural” al grasimii.

Pe baza acestei legume este construita intreaga dieta. Exista două lucruri pe care le puteti face – supa si suc de telina. Principalele avantaje al dietei cu telina este: gustoasa, usoara, la preturi accesibile si eficienta. Supa de telina puteti manca ori de cate ori va este foame, beti suc de telina dimineata pe stomacul gol, diluat cu suc de mar acru si verde.

Supa se face din doua capete de telina, un morcov, ceapa si o legatura de ceapa. Totul se fierbe, iar ca supa de telina sa fie mai groasa, se adauga iaurt si ou.

In timpul dietei, evitati sa consumati produse alimentare cum ar fi sarea (in cantitati mari), carne marinata, alimente grase, alimente afumate, chestii prajite si dulciuri.

sursa: imaginea.info

In : sanatate 


Tags: suc  telina  dimineata  stomac