Aveți grăsime sub brațe care atârna? Iată ce puteți face!
Aveți grăsime sub brațe care atârna? Iată ce puteți face!

La începutul anului, cu toții ne confruntăm cu rezoluțiile noastre de Revelion: mai puține gustari și mai multă mâncare sănătoasă. Este același lucru în fiecare an: facem asta timp de o săptămână sau două și apoi ne întoarcem la obiceiurile noastre proaste. Ați observat aceste mici umflături pe axile care vă ies din sutien? Știm cum să scapati de grăsimea de sub brațe!

Grăsimea de sub brațe te poate face să ii pierzi încrederea, dar este ușor să scapi de ea.

Nesiguranță
Vrei să te simți bine și confortabil într-un top nou sau în bikini, dar această grăsime de sub braț te împiedică să ai încredere în tine. Grăsimea de sub brațe poate fi văzută printr-un tricou sau ieșind din sutien sau bikini. Desigur, într-o lume perfectă, ne-am simți confortabil cu încrederea în sine și ne-ar plăcea să iubim totul la corpul nostru, dar nu este întotdeauna așa, din păcate. Te plictisești de grăsimea de sub brațe și vrei să faci ceva în acest sens? Puteți face acest lucru urmând aceste exerciții.

Scapa de grasimea de sub brate! Cardio și forță
Când doriți să scăpați de grăsimea de sub brațe, este important să vă concentrați pe exerciții cardio și de forță ca parte a rutinei voastre. Concentrați-vă în principal pe piept și pe spate. Cu aceste exerciții, veți viza în principal grăsimea axilată și va dispărea rapid!

Veți avea nevoie de o pereche de greutăți mici pentru acest exercițiu. Întindeți-vă pe spate și țineți greutățile, deschideți brațele în părțile laterale, cu palmele orientate spre cer. Înclinați ușor umerii și ridicați brațele spre tavan, aducând greutățile deasupra pieptului.
Tracțiune: Acesta este un mod eficient de a combate grăsimea de sub brațe. Este destul de dificil să îți ridici propria greutate, așa că dacă nu o poți face, folosește un instrument mic. Cel mai important este să continuați exersarea!
Tracțiunea ganterelor: culcați-vă pe burta și încercați să vă mențineți picioarele drepte. Țineți din nou greutatea mică, așezați-vă brațele pe părțile laterale. Apoi încercați să vă strângeți brațele spre picioare și ridicați-vă capul și pieptul de la sol. Asigurați-vă că angajați absul în timpul acestui exercițiu. Mișcați-vă brațele în părți în timp ce coborâți pieptul pe podea.
Înot: cu acest exercițiu, antrenați întregul corp. Întinde-te pe burta și întinde-ți brațele și picioarele. Ridicați-le și faceți mișcări de înot.
Faceți aceste exerciții timp de 15 până la 20 de minute în fiecare zi și veți observa o diferență clară în câteva săptămâni. În plus, desigur, ar trebui să mănânci sănătos; acesta este cel mai important lucru (și bun pentru sănătatea ta).

Scapa de dureri în gât cu aceste bomboane!
Scorțișoara acționează ca un anestezic local, iar unele studii arată că este mai eficientă decât lidocaina. Aceste efecte sunt îmbunătățite dacă combinați scorțișoara cu mierea, un remediu benefic pentru calmarea durerii.

Există două varietăți principale de scorțișoară pe piață. Cel din China (Cinnamomum cassia) care costă mai puțin decât cea Ceilan (Cinnamomum verum), cunoscuta și sub numele de „scorțișoară reală”, dar care conține cumarina, o substanță aromatică naturală dăunătoare ficatului.

Pulberea de scorțișoară și bățul se păstrează uscate, protejate de lumină și într-un recipient etanș.

Reteta de bomboane cu scortisoara
Toarnă 50 g miere, 50 g zahăr și 35 ml apă într-o cratiță.
Se încălzește la foc mic până la 145°C. Dacă nu aveți un termometru de gătit, înmuiați o lingură în tigaia de zahăr gătit, apoi imediat într-un bol cu ​​apă rece. Luați zahărul cu degetele: preparatul trebuie să aibă un aspect crocant precum caramelul și nu ar trebui să mai curgă.
Se lasă să se răcească câteva clipe, apoi se adaugă o linguriță de scorțișoară pudră sau 3 picături de ulei esențial. Amestecați și turnați preparatul în forme de bomboane sau așezați mici picături din preparat pe o foaie de copt.
Lăsați bomboanele să se întărească la temperatura camerei și păstrați-le la frigider într-un recipient etanș, până la 4 săptămâni.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate