Apa cu lamaie te ajuta să slabesti
Apa cu lamaie te ajuta să slabesti?

Apa cu lămâie te ajută să slăbești? A bea un pahar de apă cu un suc de lămâie în fiecare dimineață înainte de micul dejun este un secret de slăbire pentru multe vedete. Dar puteți pierde cu adevărat kilograme consumând această băutură?

Pentru vedete acest ritual este secretul lor pentru a-si mentine silueta, a slabi sau a avea o piele si o digestie sanatoase. Susținătorii apei cu lămâie vorbesc despre eliminarea toxinelor, reducerea poftei de mâncare și scăderea absorbției de grăsimi.

Meritul acestei băuturi s-ar baza pe un studiu japonez din 2008, realizat pe șoareci. Cercetătorii au observat de fapt o scădere a absorbției de grăsime la rozătoarele care au consumat lămâie. Dar aceste rezultate nu au fost verificate la om, iar șoarecii au mâncat zeama de lămâie, nu sucul. Dacă intruducem multă zeama de lămâie în dieta noastră, spun specialiștii, acidul poate dăuna grav smalțului dinților noștri.

Apa cu lămâie te ajută să slăbești?
Dar consumată cu moderație, lămâia rămâne un aliment benefic. Este o sursă bună de vitamina C și pectină, o fibră dietetică. Acești doi nutrienți sunt asociați cu un risc mai mic de obezitate, dar nu suficient pentru a ajuta la schimbarea radicala a greutății unei persoane. Apa cu lămâie nu este așadar o băutură miracol pentru a pierde kilogramele in plus, dar este o băutură care, consumata fara exagerari, nu dăunează metabolismului.

De asemenea, are un alt avantaj important: poate ajuta persoanele cărora nu le place să bea apă și care consumă mult suc, să se hidrateze într-un mod mai sănătos, cu condiția să nu adauge zahăr. Așadar, nu ezitați să tăiați câteva felii de lămâie intr-o carafa cu apă, dar nu uitati insa sa adoptati si o dietă echilibrată care sa cuprinda si exerciții fizice.

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate