10 sfaturi pentru a vă ajuta să pierdeți grăsimea
10 sfaturi pentru a vă ajuta să pierdeți grăsimea

Sfaturi simple de slabit! Ai incercat orice pentru a pierde acei colacei de pe abdomen? Dar nimic nu ajută? Deci este timpul să treci la ceva complet diferit. Încercați aceste 10 sfaturi pentru a pierde grăsimea cu ușurință și asigurați-vă că nu va reveni.

Zece sfaturi pentru a pierde grăsimea mai ușor și pentru a vă asigura că nu creșteți în greutate.

1. Începeți cu obiective mici
Majoritatea oamenilor își încep dieta imediat ca o măsură drastică. Își schimbă complet comportamentul alimentar din start sau încep să facă eforturi mult mai mult decât obișnuiau să facă. Desigur, nu este nimic în neregulă, dar există șanse mari să nu dureze mult timp. Prin urmare, mergeți pas cu pas. Încercați să adăugați mai multe legume în mâncăruri și începeți să le faceți mai sănătoase.

2. Căutați alimente sănătoase gustoase
Sfaturi simple de slabit! Ești obișnuit să mănânci fast-food? Așa că săpați în lumea alimentelor sănătoase. Ce poți cumpăra la supermarket? Încercați câteva alimente și aflați ce vă place cu adevărat. Dacă nu vă place cicoarea, atunci conopida poate fi o alternativă bună. Probabil îți plac mult mai multe alimentele sănătoase decât crezi!

3. Sfaturi simple de slabit! Nu condamnați mâncarea preferată
Probabil știi că nu este bine să mănânci prea multe paste, biscuiți, pâine în fiecare zi când vrei să slăbești. Totuși, nu trebuie să vă interziceți complet să mâncați lucruri care vă plac. Din când în când, faceți o exceptie, atât timp cât nu o faceți prea des. Când dieta dvs. este 90% sănătoasă, restul de zece la sută poate fi mai puțin sănătos.


4. Mențineți-vă real aportul de calorii
Mulți oameni doresc să slăbească și încearcă să consume cât mai puține calorii. Are sens să o faci, dar nu este soluția de a pierde în greutate. Când ți-e foame în mod constant, ai tendința de a manca mai mult. Prin urmare, asigurați-vă că nu mâncați prea mult sau nu suficient de multe calorii zilnic. În orice caz, nu mâncați mai puțin de 1.500 de calorii pe zi.

5. Sfaturi simple de slabit! Faceți exerciții fizice distractive
Urăști să alergi? Deci nu o face. Nu ești confortabil la sală? Deci exersați acasă. Asigurați-vă că faceți ceva care vă place. Astfel, va fi mai ușor să păstrați ritmul în timp. În plus, încercați să variați. Aveți programat astăzi o ora de Zumba? Mergi mâine o oră bună! Deci va fi mai puțin plictisitor.

6. Exercițiile și dieta să devină obiceiuri
Sfaturi simple de slabit! Încercați să păstrați obiceiurile alimentare bune. Desigur, s-ar putea să nu doriți să faceți exerciții fizice sau să preferați să mâncați o bucată de tort în loc de o salată. Din când în când, nu contează, dar este important să păstrezi o structură. Când săriți un antrenament câteva zile, este mai greu să treceți peste el. Deci, rămâi constant.

7. Organizează-te în avans
Indiferent dacă plecați în vacanță sau aveți un weekend plin de mese și petreceri, asigurați-vă că vă planificați mesele și antrenamentele. Vi se pare dificil să nu luați o gustare când sunteți acasa, seara? Alege ceva sănătos! În plus, este mai bine să pregătești niște mese în avans duminică, astfel încât să nu fie necesar să iei decizii proaste în timpul săptămânii.

8. Stabilește-ți obiectivele și răsplătește-te odată ce sunt atinse
Stabilirea propriilor obiective este foarte importantă. De exemplu, încearcă să alergi câțiva kilometri săptămâna viitoare sau să pierzi un kilogram până la sfârșitul săptămânii viitoare. Este important să sărbătorim îndeplinirea obiectivelor cuiva! Fă ceva care îți place. Când îți faci timp să te gândești la realizările tale, rămâi motivat.

9. Saritura
Poate că nu te poți motiva sau poate ai mâncat o prăjitura cu ciocolată într-un moment de slăbiciune. Nu te descuraja! O eroare nu este un dezastru. Poți reveni și să continui de unde ai fost.

10. Sfaturi simple de slabit! Rămâneți motivați
Acesta este poate cel mai important sfat: rămâneți motivați. Amintiți-vă de ce o faceți. Amintiți-vă motivul pentru care ați dorit să slăbiți de fiecare dată când faceți un pas înapoi și continuați!

 

 

 

 

 

© Copyright Stiri din Sanatate