Uleiul de masline face barbatii mai potenti

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, September 14, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ulei de masline

Disfunctia erectila are o incidenta mult mai mare decat vor sa recunoasca multi pacienti. In cifre, ea afecteaza 8% din barbatii peste 40 de ani, proportia crescand la 40% la cei peste 60 de ani.

Poate parea greu de crezut insa consumul acestui „aur lichid“ adaugat peste orice fel de mancaruri, de la salate ti pana la paste, ajuta inima sa functioneze cum trebuie, problemele cardiovasculare aflandu-se de multe ori in spatele disfunctiilor erectile, intrucat impotenta nu este o boala, ci un simptom.

„Circa 80% din cazurile de disfunctie erectila au drept cauza problemele cardiovasculare“, a afirmat medicul grec Athanasios Angelis, la Congresul European de Cardiologie din 2014 din Austria. Mentinerea la un nivel normal al tensiunii arteriale si a colesterolului poate ajuta viata sexuala. „In prezenta grasimilor, testosteronul se converteste in hormone feminine, iar colesterolul crescut diminueaza fluxul de sange care ajunge la nivelul penisului“, avertizeaza, la randul ei, medicul Natalia Cruz, coordonatorul national al Grupului de andrologie al Societatii spaniole de urologie, potrivit adevarul.ro.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: uleiul de masline face barbatii mai potenti