Trucuri de volum pentru parul tau

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, January 4, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Trucuri de volum pentru parul tau

In afara produsele de ingrijire de volum, poti jongla cu ceara de par. “Aplicata cu maiestrie la radacina si baza parului fin, ceara modelatoare iti transforma coafura”, afirma Lucian Busuioc, Top Artist Team Global la  Wella Professionals. Ce alte recomandari am primit de la specialist?

Rezistenta coafurii incepe de cand spalam parul (in functie de textura parului se alege samponul si masca adecvata. Daca parul este fin si dorim volum, vom folosi un produs pentru a avea suport din radacina si coafura sa reziste. Daca parul este poros gros ca si textura vom folosi produse care sa netezeasca parul si stylingul sa reziste.

Cand o femeie isi usuca parul, ea trebuie sa stie cum sa creeze volum la radacina. Si, din nefericire, putine domnite stiu cum sa faca asta. Pentru ca, de obicei omul pune mana pe feon si isi usuca lungimea parului, dar nu si radacina. Ce efect obtine de fapt? O fundatie pusa pe nisip, care se va darama.

Feonul trebuie sa aiba turatie si temperatura redusa. Tocmai de aceea el are 3 viteze si 3 nivele de temperatura ( cele profesionale). Insa pentru ca doamnele se grabesc in general, ele il folosesc la maxim si nu fac decat sa-si prajeasca parul. Si sa si-l deshidrateze. Asa ca atunci cand il spalati, trebuie sa tineti cont ce produse folositi. Unele care sa nu il deshidrateze. Pentru ca azi, cea mai grea boala a parului este uscaciunea lui.

sursa: one.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: trucuri de volum pentru parul tau