Sucul de ceapa face minuni pentru organismul nostru

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, October 4, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ceapa

Una dintre cele mai raspandite afectiuni, ateroscleroza, manifestata prin ingrosarea peretilor arterelor, poate fi combatuta cu ajutorul sucului de ceapa.

Tusea, durerile de dinti, sinuzita, gripa sunt cateva dintre afectiunile pe care le poti trata cu suc de ceapa. Cand ai un dinte sau o masea care te doare, aplica pe ea un tampon cu vata imbibata in suc de ceapa. Daca tusea nu te lasa, bea sucul de la o ceapa pe parcursul unei zile. Poti fie sa folosesti un storcator pentru a obtine sucul, fie sa razi ceapa, s-o lasi cateva ore, apoi s-o storci.

Sucul de ceapa te ajuta sa previi exfolierea unghiilor si sa-ti estompezi pistruii? Contra pistruilor, masezi pielea cu  suc pproaspat de ceapa, iar pentru unghii, folosesti tot acest suc de 2 ori pe zi, o saptamana.

Sucul este recomandat si in combaterea ateroclerozei (ingrosarea peretilor arterelor). inaintea sau in timpul unei mese principale, iei cate 50 ml de suc de ceapa cu miere in fiecare zi, timp de trei-patru luni.

Un pahar de suc de ceapa pe zi amestecat cu putin suc de morcovi sau de telina te poate face sa te simti mai bine in astenie si surmenaj. Contra pistruilor, masezi pielea cu  suc pproaspat de ceapa, iar pentru unghii, folosesti tot acest suc de 2 ori pe zi, o saptamana.

sursa: clicksanatate.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: sucul de ceapa face minuni pentru organismul nostru