Sucul care îţi prelungeşte viaţa

Posted by Alin Marinescu on Sunday, October 16, 2016 Under: Stiri din Sanatate

Imagini pentru suc de sfecla rosie morcov si telina

Detoxul a devenit un termen îndrăgit nu numai de adepţii alimentaţiei raw, ci şi-a făcut loc şi în existenţa muritorilor de rând, supuşi tentaţiilor culinare. Smoothie-urile de fructe şi legume ne oferă o piele mai frumoasă, un păr strălucitor și, cel mai important, o sănătate de fier!
Noi îţi oferim în rândurile de mai jos reţeta unui suc care îţi prelungeşte viaţa în mod miraculos. Oferă-i şansa de a te vindeca de toate problemele, pentru că are un potenţial nebănuit!

Sucul care te vindecă de toate

Reţeta de mai jos este denumită poznaş „sucul care te scoală din morţi”. Revenind însă la lucruri serioase, acest smoothie este recomandat în timpul şedinţelor de chimioterapie, pentru că proprietăţile sale detoxifiante curăţă trupul de efectele novice ale metodei moderne de tratare a cancerului.
Nu este însă singurul său beneficiu! Sucul îţi reface rapid nivelul de energie, ca şi cum ai fi protagonista unui joc pe calculator în care ai vieţi nelimitate. Este minunat pentru imunitate şi îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, ceea ce te va feri de nenumărate boli. De asemenea, sucul acesta luptă curajos cu depresia şi cu sindromul toamnei, mohorâta lipsă de chef.

Nu te mai ţinem în suspans şi îţi oferim reţeta miraculoasă care îţi poate schimba viaţa!

- 1 kg de sfeclă roşie;
- o lămâie;
- ½ kg de morcovi;
- 3 portocale;
- 3 mere;
- miere după gust.

Prepararea este foarte simplă şi nu va dura decât câteva minute! Mărunţeşte toate aceste ingrediente, apoi adaugă-le într-un blender. Smoothie-ul e gata cât ai zice „sănătate”, în cantităţi suficiente pentru întreaga familie.
Nu ai reuşit să mai convingi pe nimeni altcineva să se alăture curei tale? Îţi va fi imposibil să consumi singură tot smoothie-ul rezultat, dar reţeta este ideală şi pentru femeia modernă, care nu are timp să îşi pregătească porţia de sănătate în fiecare dimineaţă. Depozitează restul la frigider, într-un recipient de sticlă, şi consumă-l atunci când te trezeşti, pe stomacul gol. Vei vedea cum viaţa ţi se schimbă după numai câteva zile: astenia de toamnă nu mai are nicio şansă în faţa ta, răcelile sunt istorie, energia atinge cotele unui sportiv de performanţă, memoria şi atenţia sunt îmbunătăţite, iar zâmbetul ţi se aşterne în mod natural pe buze.
Eşti preocupată de prospeţimea alimentelor pe care le consumi? Atunci prepară sucul miraculos în porţii mici, pe care să le deguşti instant. Pur şi simplu păstrează proporţiile din reţeta originală, dar redu cantitatea lor!
De ce funcţionează acest superamestec? Să analizăm pe rând proprietăţile ingredientelor sale! Sfecla este una dintre cele mai bune surse de antioxidanţi (e plină de vitamina C), fibre şi minerale (potasiu pentru nervi şi muşchi, magneziu pentru oase, ficat, rinichi şi pancreas).
Lămâia susţine o digestie sănătoasă, ameliorează problemele respiratorii, energizează şi creşte imunitatea, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi este un detoxifiant exemplar.
Portocalele sunt pline de vitaminele C, A şi B. Sunt minunate atunci când eşti răcită sau obosită, reglează nivelul de colesterol şi previn diverse forme de cancer.
Un măr pe zi ţine doctorul departe! Cu vitamine, fibre şi minerale cât cuprinde, merele susţin activitatea sistemului nervos şi a celui circulator, previn cancerul şi sporesc imunitatea.
Morcovii îţi asigură o vedere de uliu, dar şi o piele strălucitoare! În plus, luptă împotriva cancerului şi au efecte antiîmbătrânire, fiind excelenţi pentru o inimă sănătoasă.
Mierea are o valoare nutriţională extraordinară, fiind considerată un miracol al detoxifierii. Este excelentă atunci când te confrunţi cu alergii, îţi creşte rezistenţa în faţa bolilor şi are proprietăţi antibacteriene care ţin infecţiile la distanţă.
Sucul care îţi prelungeşte viaţa trebuie să fie inclus în dieta ta! Oferă-i şansa de a te convinge şi pe tine că este cu adevărat miraculos!

Sursa: www.divahair.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: sucul care îţi prelungeşte viaţa