Strugurii te ajută să previi îmbătrânirea precoce

Posted by Alin Marinescu on Sunday, November 6, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru struguri

Poluarea, radiaţiile ultraviolete, fumatul, alcoolul, alimentaţia dezechilibrată sunt cauzele majore responsabile de formarea radicalilor liberi responsabili de apariţia prematură a semnelor îmbătrânirii. Dar extractul din seminţe de struguri roşii te-ar putea ajuta să arăţi mai tânără deoarece previne îmbătrânirea precoce, informează Mediafax.

Recent, pe piaţa farmaceutică din România, s-a lansat un supliment alimentar bazat pe extractul din seminţe de struguri roşii, cu rolul de a previni îmbătrânirea precoce. Produsul reprezintă o formulă unică pe bază de extract din seminţe de struguri roşii, în proporţie de 95 la sută, ce au un puternic efect antioxidant, acid alfa lipoic şi vitamina E.

Potrivit producătorului, acidul alfa-lipoic este un puternic antioxidant, protejează celulele şi ţesuturile organismului de atacul oxidativ nociv al radicalilor liberi pe care îi poate neutraliza şi elimina. Produsul este un dermato-protector în psoriazis, eczeme, dermatite, acnee, riduri, uscarea şi descuamarea pielii, stopează căderea părului, stimulând regenerarea ţesuturilor cu rol esenţial în procesele biochimice de producere a energiei celulare.

Sursa:   www.romanialibera.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: strugurii te ajută să previi îmbătrânirea precoce