Recomandări pentru a te trezi repede şi cu energie

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, October 25, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Recomandări pentru a te trezi repede şi cu energie

Trezitul de dimineaţa este o problemă pentru majoritatea oamenilor, iar cei care se trezesc plini de energie sunt foarte puţini la număr. Specialiştii spun că pe lângă numărul de ore pe care o persoană trebuie să le doarmă pentru a se odihni, care diferă de la individ la individ, motivaţia şi factorii psihologici sunt factori cheie pentru o trezire rapidă.

Încercaţi să vă ridicaţi din pat imediat ce sună alarma, faceţi un duş, gândiţi-vă la lucrurile plăcute de la locul de muncă, luaţi un mic-dejun sănătos şi faceţi o rutină pe care să o respectaţi în fiecare zi.

Contează foarte mult şi cum vă simţiţi înainte de culcare. Dacă citiţi, vă uitaţi la un film sau ascultaţi ceva care vă binedispune, sau care vă transmite o stare pozitivă, este posibil ca dimineaţa să vă treziţi la fel. În plus, este recomandat să scăpaţi de grija "cu ce mă îmbrac azi?" şi să vă pregătiţi hainele de seara. 

Modul în care vă treziţi vă afectează întreaga zi, vă "dictează" modul în care va decurge ziua, deci este mult mai important decât vă imaginaţi. O zi plină, reuşită, sau una care pare că nu se termină şi că totul merge pe dos sunt produsele dimineţii.

Sursa:   jurnalul.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: recomandări pentru a te trezi repede şi cu energie