Pentru estomparea liniilor fine, foloseste ulei de morcov!

Posted by Alin Marinescu on Friday, August 26, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru ulei de morcov

Uleiul de morcov este obtinut prin macerarea morcovului proaspat cules si zdrobit in diferite uleiuri, de floarea soarelui sau de soia.

El reda vitalitate pielii, improspateaza tenul si actioneaza ca un antirid natural, incetinand procesul de imbatranire al pielii, datorita provitaminei A (beta-caroten).

Continutul de beta-caroten al morcovilor stimuleazã productia de melanina si gratie proprietatilor sale active, utilizat sub formã de ulei, pastreaza pielea stralucitoare si tanara.

Anti-oxidantii din compozitia morcovului protejeaza pielea de efectul negativ al razelor UV.  Cremele pe baza de ulei de morcov pastreaza pielea sanatoasa dupa expunerea solara, ajuta la obtinerea unui bronz uniform.

Pentru estomparea liniilor fine din jurul ochilor si gurii, poti amesteca ulei natural din morcovi cu ulei de nuca de cocos. Uleiul de morcovi reduce cicatricile si inflamatile cauzate de existenta unor bacterii la nivelul pielii. Poate fi folosit impotriva eczemelor, dermatitelor si psoriazisului.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: pentru estomparea liniilor fine  foloseste ulei de morcov!