O cana din aceasta bautura inainte de culcare te scapa rapid de burta

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, May 18, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru O cana din aceasta bautura inainte de culcare te scapa rapid de burta

Burtica este cel mai mare coșmar al nostru pentru că grăsimile care se depun în această zonă sunt, de obicei, extrem de greu de îndepărtat. Nici curele, nici sportul nu ne ajută să scăpăm de depuneri cât ne-am dori noi de repede.
Există totuși o soluție! O băutură care face minuni în zona cu colăcei și care trebuie consumată înainte de culcare, pe bază de oțet de mere.
Se știe din cele mai vechi timpuri faptul că oțetul de mere are efecte benefice asupra sănătății organismului nostru, dar și asupra siluetei. Acest ingredient a început să fie folosit de mai bine de 5.000 de ani în gospodării, fiind menționat pentru beneficiile sale de babilonieni, în scrierile lor.
Așa cum spuneam mai devreme, oțetul de mere este extrem de bun pentru organismul nostru, vindecând o serie de afecțiuni și ajutându-ne să detoxifiem anumite zone ale corpului. Datorită faptului că are în componență acizi, oțetul ajută la grăbirea procesului de ardere a grăsimilor și stopează poftele.
De asemenea, îmbunătățește digestia și scade nivelul de zahăr din sânge, ceea ce duce la o scădere a secreției de insulină. Conform unui om de știință de la Universitatea de stat Louisiana, din cadrul Centrului pentru Cercetări Biomedicale susține că o scădere în greutate, cât de mică, poate duce la o îmbunătățire semnificativă a stării generale de sănătate. Reduce, astfel, riscul de diabet, de boli de inimă și chiar de cancer.
Mai mult, slăbitul duce la o îmbunătățire a ritmului cardiac, reglează nivelul de glucoză și scade nivelul colesterolului ”rău” (LDL).
Deci, oțetul de mere este soluția perfectă pentru reușita oricărei diete de slăbire. Iar băutura care are la bază acest ingredient dă rezultate imediate, accelerând procesul de ardere a grăsimilor.

Ingrediente

Oțet de mere
O cană de apă călduță
O Linguriță de miere

Cum se prepară

Amestecă una până la trei lingurițe de oțet de mere într-un pahar de apă călduță. Adaugă lingurița de miere pentru a da savoare băuturii.

Cum o folosești

Consumă băutura de două ori pe zi, înainte de micul dejun și înainte de masa de seară. Trebuie să ții cont de faptul că în prepararea acestei băuturi ai nevoie de oțet de mere organic, nepasteurizat și nefiltrat.

Cum știi să faci deosebirea

Oțetul de mere nefiltrat și nepasteurizat are depuneri la baza sticlei, care sunt cunoscute sub denumirea de ”mama”. Aceste depuneri conțin toți nutrienții esențiali, atât de buni pentru sănătatea noastră.
Nu doar că veți scăpa de burtă imeidat după ce veți înxepe acest tratament, dar veți mai primi și alte ”bonusuri”. Această băutură întărețte sistemul imunitar, îmbunățește digestia și ajută la o alimentație echilibrată.
În timpul dietei este foarte important să faci și mișcare. Nu trebuie neapărat să mergi la sală, dar ar fi indicat să ai în rutină câteva exerciții de cardio.

sursa: stiri.com.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: o cana din aceasta bautura inainte de culcare te scapa rapid de burta