Numarul ideal de fosti parteneri intimi, dezvaluit de cercetatori

Posted by Alin Marinescu on Thursday, September 1, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru parteneri intimi

Un subiect sensibil la primele intalniri cu un nou partener este cel legat de istoricul intim al fiecaruia. Exista, insa, un numar de fosti parteneri considerat acceptabil, ce a fost dezvaluit in urma unui studiu realizat recent.

Daca esti singura si te temi ca partenerul te-ar putea judeca prin prisma experientelor anterioare, potrivit unui studiu realizat de expertii in materie de dating de la Match, exista un numar optim si unul maxim de fosti parteneri sexuali.

Potrivit cercetarii, cei singuri aflati in cautarea unei relatii considera nepotrivit un numar de peste 23 de fosti parteneri sexuali. Nu este privita cu ochi buni nici o experienta care include mai putin de trei fosti parteneri intimi. Cifra la care te poti opri, insa, este 12, acesta fiind numarul de parteneri sexuali considerat ideal de majoritatea indivizilor singuri.

Exista, desigur, o discrepanta intre reprezentantii sexului feminin si masculin la acest capitol. Femeile cred ca partenerul ideal ar trebui sa aiba intre trei si 16 fosti parteneri sexuali, considerand cea mai potrivita situatie ca fiind cea in care nu a avut nici mai mult, nici mai putin de 10.

in schimb, barbatii prefera mai degraba o femeie mai experimentata. Astfel, femeia ideala are 15 fosti parteneri sexuali, dar limitele acceptabile se situeaza intre patru si 27.

in Danemarca, insa, se afla cei mai permisivi parteneri, intrucat sustin ca un istoric sexual care implica mai mult de 40 de fosti parteneri ar fi considerat ca inacceptabil.

sursa: feminis.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: numarul ideal de fosti parteneri intimi  dezvaluit de cercetatori