Licoarea minune pe care trebuie sa o consumi in fiecare dimineata

Posted by Alin Marinescu on Sunday, October 2, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru chlorella

Imediat dupa ce se trezesc, multe persoane beau cafea, insa acest lucru agraveaza deshidratarea corpului. Specialistii recomanda la micul dejun apa de cocos si chlorella, o alga verde foarte apreciata la nivel global datorita proprietatilor sale nutritionale exceptionale.

Pe langa vitaminele din grupul B-urilor, chlorella mai contine o multime de alti nutrienti care au transformat-o intr-un superaliment: alte vitamine: C, K, minerale (fier, magneziu), aminoacizi, proteine, clorofila, antioxidanti. Astfel ca este considerata a fi chiar mai puternica decat spirulina).

Chlorella are si proprietati antiinflamatorii care pot vindeca sistemul digestiv, dar creste si abilitatea organsimului de a absorbi mai multi nutrienti. De asemenea, este utila in mentinerea greutatii corporale, a sistemului imunitar si pentru prevenirea cancerului.

Chlorella se regaseste pe piata sub trei forme: capsule, pudra sau lichid. Pudra de chlorella se poate amesteca cu apa, sucuri de fructe, in smoothie-uri sau chiar si in faina folosita la diverse aluaturi.

sursa: foodstory.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: licoarea minune pe care trebuie sa o consumi in fiecare dimineata