Hernia de disc poate fi tratata fara bisturiu prin tehnologia Nanopulse

Posted by Alin Marinescu on Tuesday, May 17, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Hernia de disc poate fi tratata fara bisturiu prin tehnologia Nanopulse

Daca pana acum vorbeam despre hernia de disc facand referire la persoanele cu varste intre 40-50 de ani, astazi aceasta afectiune este intalnita la persoane din ce in ce mai tinere. Stilul de viata preponderent sedentar, neatentia acordata posturii la birou sau chiar in timpul somnului, acumularea de toxine sau mostenerile genetice sunt toate cauze ale herniei de disc timpurii, pentru care tratamentul standard in cazuri avansate este cel chirurgical. Aproape 90% din populatie se confrunta cel putin o data cu un episod de durere de spate, astfel ca incidenta acestei patologii a devenit o problema recurenta si de o reala importanta pentru societatea moderna.
 
In termeni medicali hernia de disc este o afectiune prin care o parte din discul intervertebral face presiune pe maduva spinarii si radacinile nervoase, ce genereza durere si sensibilitate musculara. Debutul herniei de disc este adesea marcat de instalarea lombalgiei sau a altfel numitelor dureri de spate.
 
Tehnologia Nanopulse – procedura minim invaziva cu rezultate spectaculoase

Global Wellness System, Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa, vine in ajutorul celor ce sufera de aceasta afectiune a sistemului osos cu o noua abordare holistica si non-invaziva de recuperare rapida – dispozitivul PAPIMI, ce functioneaza pe baza de impulsuri electromagnetice ce au o durata foarte scurta de atac (instantanee), insa sunt foarte puternice.
 
„PAPIMI™ este un generator de impulsuri electromagnetice ce nu se limiteaza doar la tratamentul si recuperarea diverselor afectiuni, ci este o modalitate extraordinar de eficienta pentru mentinerea starii de sanatate. Suplimentar, imbunatateste performanta atletica si a fost validat in mod repetat de cercetarile stiintifice si de utilizatorii din intreaga lume drept cel mai puternic si rapid aparat de tip PEMF cu efect antiinflamator si antalgic in afectiunile osteoarticulare, musculo-scheletale, dentare, de recuperare si fizioterapie de urgenta mai ales pentru sportivi. In plus PAPIMI este prima optiune in toate protocoalele oncologice de abordare holistica a afectiunilor oncologice cu rezultate vizibile si rapide", declara Aurelia Dumitru, Director General in cadrul Global Wellness System.
 
Cum actioneaza Papimi in ceea ce priveste recuperarea in caz de hernie de disc?

Unul din avantajele acestui dispozitiv de impulsuri electromagnetice este faptul ca poate creste nivelul de colagen la nivel intervertebral prin reducerea acidului adelinic. Totodata, prin emiterea undelor electromagnetice are rol in imbunatatirea procesului de osificare. In plus, se bazeaza pe impulsuri magnetice unice, care intensifica potentialul celular prin cresterea permeabilitatii ionilor, prin urmare, imbunatateste transferul de energie catre celule avand ca rezultat reabilitarea totala si imbunatatirea functionarii normale a corpului. Secretul succesului consta in caracteristicile impulsurilor magnetice emise, care au o durata foarte scurta de atac (instantanee), insa sunt foarte puternice si astfel se atinge efectul la un nivel cat mai profund al tesuturilor.
 
„Sfatul nostru este sa nu asteptati pana cand durerea coboara spre membrele inferioare pentru ca atunci tratamentul nu mai intra in sfera medicinei non-invazive, fara bisturiu, aceasta fiind o forma avansata de hernie de disc. Actiunea dispozitivelor PEMF s-a concentrat asupra sanatatii muschilor, nervilor, tendoanelor, ligamentelor si cartilajului, pe reducerea durerii, scaderea inflamatiei si instituirea regenerarii celulare", adauga Aurelia Dumitru.
 
Cat dureaza tratamentul?
In functie de puterea dispozitivului tratamentul poate dura de la trei minute la 45 de minute si chiar ore (in cazul bolilor degenerative). Sunt necesare minim 10-15 sedinte pentru majoritatea afectiunilor, cu exceptia protocoalelor in afectiunile oncologice 20 zile/ luna timp de 3-6 luni dupa caz.
 
Operarea dispozitivului PAPIMI este absolut sigura atat pentru pacient cat si pentru utilizator. Mai mult decat atat, aplicatia este usoara, neinvaziva, nedureroasa, putand fi aplicata pe haine si avand restrictii minime, iar temperatura tesutului expus nu creste. A se nota faptul ca dupa 20 de ani de utilizare nu s-au inregistrat efecte adverse ale aplicatiei campului magnetic iar rezultatele au fost numai pozitive. Impulsurile electromagnetice generate de dispoziti nu trateaza doar simptomele, ci actioneaza la nivel celular asupra cauzei care genereaza problema de sanatate. Orice tratament cu acest dispozitiv este personalizat si se desfasoara pe etape.
 
Pentru programari la Global Wellness System sunati la +4(0)31 226.12.00 si intrati pe site www.gwsconcept.ro pentru informatii suplimentare.
 
Centrul de Recuperare si Medicina Integrativa Global Wellness System a fost infiintat in anul 2014 ca o necesitate a medicinei moderne integrative, medicina in care accentul se pune in primul rand pe actiunile terapeutice efectuate dintr-un stadiu cat mai incipient al simptomatologiei. Serviciile oferite, imbina medicina complementara cu medicina alopata, si au in vedere evaluarea completa a starii de sanatate prin metode neinvazive, precum si protocoale de tratament personalizate cu produse si tehnologii neinvazive, de cea mai buna calitate si de ultima generatie, inovative.

sursa: stiri.com.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: hernia de disc poate fi tratata fara bisturiu prin tehnologia nanopulse