De ce sunt speciale persoanele cu RH negativ în sânge

Posted by Alin Marinescu on Monday, December 12, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru RH negativ

Aproximativ 85% din populația globului are RH-ul sângelui pozitiv, în timp ce restul oamenilor au RH negativ. De unde provine acest tip de sânge și de ce are o răspândire atât de mică? 

Persoanelor cu RH negativ le lipsește factorul rhesus, o substanță proteică prezentă în globulele roșii. Aceste persoane reprezintă un grup special de oameni care, conform ultimelor studii, au în sângele lor trăsături foarte diferite de restul populației. Jurnaliștii de la yournewswire.com susțin că cele mai recente studii au scos la iveală că persoanele care au o grupă de sânge cu RH negativ prezintă în sângele lor trăsături mai puțin umane, ADN-ul lor este diferit de cel al majorității oamenilor și cercetătorii cred că aceste persoane ar putea fi urmașii Nefilimilor, „îngerii căzuți” din Biblie.

Potrivit specialiștilor, persoanele cu acest antigen în sânge prezintă următoarele caracteristici: au un IQ crescut, o temperatură a corpului mai scăzută și sunt sensibile la căldură și la lumina soarelui, tensiune arterială mai mare, o vertebră în plus și, de obicei, ochi deschiși la culoare.

Acest tip de sânge este și mai misterios în cazul femeilor însărcinate. În cazul sarcinii, celulele fătului pot evada în sângele mamei, moment în care se poate produce o respingere deoarece sunt catalogate drept diferite. În cele mai multe dintre cazuri, acest fenomen provoacă avortul spontan, motiv pentru care teoria ADN-ului extraterestru este luată în calcul încă o dată.

Dovezi științifice arată că acum aproximativ 35.000 de ani au apărut primele grupe de sânge cu RH negativ în nordul Spaniei și sudul Franței, locuri unde și astăzi putem găsi cele mai multe persoane cu RH negativ. Europenii au cea mai mare incidență cu acest tip de sânge și doar 3% dintre africani și americani îl au.

Sursa: www.unica.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: de ce sunt speciale persoanele cu rh negativ în sânge