Cum se face corect autopalparea lunara a sanilor

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, November 9, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Cum se face corect autopalparea lunara a sanilor

Cel mai potrivit moment este la cateva zile dupa terminarea ciclului menstrual, cand sanii nu mai sunt tensionati. Femeile aflate la menopauza vor alege aceeasi zi din luna cand vor face acest lucru.

Cum se face

In oglinda.Stai in picioare in fata oglinzii, cu bratele pe langa corp. Apoi, ridica bratele deasupra capului, dupa care iti pui mainile pe solduri, impingandu-ti umerii in fata. Priveste cu atentie, cautand eventuale adancituri sau modificari precum cele de tip coaja de portocala. Trebuie remarcate orice posibile schimbari legate de forma, simetria si marimea sanilor. Examineaza si zona subratului.

La dus.Gelul de dus actioneaza ca un lubrifiant, de aceea, palparea sanilor in timp ce te speli te poate ajuta sa remarci modificari legate de consistenta sanilor. Cu mana dreapta examineaza-ti sanul stang si invers. Foloseste toata suprafata degetelor, nu doar varfurile, in cercuri concentrice, apoi de sus in jos si radial, adica din varful mamelonului in sensul razelor unui cerc.

In pozitia culcat.Stai pe spate si asaza-ti o perna sub umar. Pune-ti una dintre maini sub cap, iar cu cealalta iti palpezi cu atentie sanul; repeta si cu cealalta mana. 

sursa: clicksanatate.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum se face corect autopalparea lunara a sanilor