Cum scapi de pietre la rinichi cu otet de mere si ceai de busuioc

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, September 21, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru pietre la rinichi

Pietrele la rinichi pot sa ramana asimptomatice pana cand calculii renali incep sa se miste in interiorul rinichilor sau traverseaza uretra, canalul care face legatura intre vezica urinara si rinichi.

De asemenea, exista posibilitatea eliminarii pietrelor la rinichi fara simptome evidente, atunci cand calculul este foarte mic. In caz contrar, calatoriile pietrelor renale dau nastere mai multor semne si simptome specifice.

Otetul de mere este considerat un remediu eficient din mai multe motive. Pe de o parte, otetul de mere ajuta la dizolvarea si eliminarea pietrelor la rinichi, iar pe de alta parte, consumul unei cantitati mici, cu regularitate, te ajuta sa previi reaparitia calculilor. Amesteca 2 linguri de otet de mere cu un indulcitor natural cum este mierea si cu 120 ml de apa. Bea tonicul dimineata, la pranz si seara.

Folosit pe post de condiment in mancaruri, busuiocul este un diuretic natural si are efecte detoxifi ante. Substantele pe care le contine reduc nivelul acidului uric si curata rinichii. In plus, are in compozitie uleiuri esentiale care ajuta la dizolvarea calculilor renali. Lasa la infuzat 5-6 frunze proaspete de busuioc intr-o cana de apa fierbinte, 8-10 minute. Strecoara ceaiul si adauga miere dupa gust. Bea-l cand s-a mai racit. Trebuie sa il consumi cu regularitate ca sa elimini calculii renali.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum scapi de pietre la rinichi cu otet de mere si ceai de busuioc