Cum iti detoxifiezi organismul intr-o singura zi

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, May 11, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru detoxifiere organism

Daca ai o stare de oboseala continua si simti ca sistemul tau digestiv nu mai functioneaza cum trebuie, atunci incearca o cura de detoxifiere de o zi. O sa te reenergizeze si o sa iti curete organismul de toxine.

Ce trebuie sa faci?

1. Incepe-ti ziua cu un pahar de apa cu lamaie.

2. Nu uita sa bei toata ziua, la fiecare 3 ore, cate un pahar de apa.

3. La o jumatate de ora dupa ce bei apa cu lamaie, bea un smoothie verde cu 1 castravete, o mana de kale, putina menta si o mana de patrunjel. Dupa ce le dai prin blender, amesteca-le cu sucul de la o lamaie. 

O alta varianta de mic dejun este un smoothie cu o cana de apa de cocos, o lingura de seminte de chia, o ceasca de afine, o banana si cateva frunze de spanac. 

4. Daca ti se face foame inainte de pranz, poti sa mananci un mar.

5. Pranzul trebuie sa contina o salata dintr-o jumatate de avocado, o jumatate de sfecla rosie proaspata, o mana de patrunjel, putina telina, o mana de fasole verde, cateva seminte de in si niste broccoli. Dressingul poate fi facut din otet de mere, suc de lamaie si 2 linguri de ulei de masline. Poti sa inlocuiesti aceasta salata cu orice alta salata verde, important este sa pui avocado, deoarece contine grasimi sanatoase care iti vor da o stare de satietate pentru mult timp.

6. Daca ti se face foame inainte de cina, mananca un sfert de ceasca de seminte de dovleac sau o para. 

7. Cina consta tot intr-o salata, de data asta cu spanac, salata verde, telina, un morcov, niste fructe goji sau niste afine, si otet balsamic sau de mere. Daca vrei sa incerci o alta salata, o lista cu cele mai bune alimente pentru detoxifiere gasesti aici.

8. Inainte de culcare, bea o ceasca de ceai de musetel cu lamaie.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: cum iti detoxifiezi organismul intr-o singura zi