Ce poti pati daca dentistul ti-a facut gresit tratamentul de canal

Posted by Alin Marinescu on Sunday, January 1, 2017 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru Ce poti pati daca dentistul ti-a facut gresit tratamentul de canal

Atentie maxima la procedurile dentare de extractie a nervilor. Daca nu sunt efectuate corect, pe termen lung pot aparea infectii grave. In plus, investitia in lucrari dentare ulterioare este inutila. Sa vedem care sunt abordarile moderne ale acestei proceduri dentare.

Infectia nervului sau a oaselor pe care sunt fixate dintii reprezinta situatii in care dentistul recomanda extractia nervului. Insa si o carie avansata poate duce la aceasta interventie. In cazul in care dentistul recomanda extractia nervului, terapia de ultima generatie este de preferat celei clasice.

Aceasta presupune aplicarea unui dispozitiv special care izoleaza perfect dintele. Diga este cel mai eficient sistem de izolare al dintelui fara de mediul bucal. Aceasta diga optimizeaza tratamentul cu 80% fata de 50% in cazul tratamentelor clasice.

O alta cerinta a tratamentelor moderne a canalelor unde se afla nervii este folosirea microscopului. Si un aparat care masoara cu precizie adancimea canalele le este de mare ajutor dentistilor. Astfel, acestia realizeaza plombe perfecte adaptate dimensiunilor cavitatilor care trebuie acoperite. Spre deosebire de tratamentele clasice, acest aparat modern detecteaza absolut toate canalele din dinte care ar putea fi afectate. In felul acesta, tratamentul corect al radacinii dintilor permite ca lucrarile dentare sa fie aplicate ulterior pe o baza solida.

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce poti pati daca dentistul ti-a facut gresit tratamentul de canal