Ce dezvaluie fizionomia despre tine

Posted by Alin Marinescu on Thursday, December 8, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru fizionomie

Stiai ca forma fetei, a nasului si a barbiei ne dezvaluie personalitatea? Fruntea indica inteligenta, gura spune cat esti de senzuala, iar ochii arata felul in care vezi lumea. Afla ce spun trasaturile fetei despre tine!

Ochii mari

Puncte forte: esti foarte receptiva, mai ales daca ochii tai sunt de culoare deschisa. Esti foarte curioasa. Imaginatia ta bogata te face potrivita pentru o cariera creativa.

Puncte slabe: „absorbi” toate informatiile din jur. Esti deosebit de sensibila si foarte usor de impresionat.

Ochii mici

Puncte forte: selectezi numai informatiile care te intereseaza. Esti organizata si constiincioasa. Iti place sa rezolvi rapid problemele.

Insa cand ceva iti trezeste interesul, te implici total.

Puncte slabe: esti neindemanatica uneori si adesea prea putin deschisa la nou.

Buze subtiri

Senzualitate: in dragoste, esti cumpatata si selectiva. Preferi calitatea cantitatii. Iti plac: rafinamentul, cuvintele frumoase si subtilitatile. Vrei ca lucrurile sa fie facute bine. Cand te intereseaza ceva, inveti totul despre acel lucru.

Buze pline

Senzualitate: esti o persoana deschisa si implinita sentimental. Radiezi incredere in sine si asta te face foarte atragatoare.

Iti place: schimbul. Incerci mereu noi lucruri pe care doresti sa le impartasesti apoi cu ceilalti.

Fata rotunda

Calitati: esti deschisa, flexibila si adaptabila. Persoana calda, spontana si optimista, pari adesea naiva si fara aparare. Privesti intotdeauna partea buna a lucrurilor si cauti sa eviti conflictele.

Slabiciuni: esti prea directa, lucru care te face sa regreti deseori ceea ce spui. Optimismul te poate face sa iti supraestimezi capacitatile sau pe ceilalti.

Valori: esti materialista si pragmatica. Viata este un joc pentru tine, cu nenumarate posibilitati de a fi fericita. Esti mereu plina de energie si pusa pe sotii.

Fata ovala

Calitati: esti calma si obiectiva. Rezolvi conflictele prin diplomatie si, desi poti fi discreta cand trebuie, esti foarte deschisa si sincera cu cei dragi.

Slabiciuni: esti rezervata, discreta si iti place sa pastrezi unele lucruri numai pentru tine. In fata persoanelor pe care nu le cunosti, obisnuiesti sa-ti ascunzi sensibilitatea, sentimentele si emotiile.

Valori: adevarul si obiectivitatea. Iti ia timp sa-ti formezi o opinie despre o persoana, pentru ca nu vrei sa te inseli. Nu iti place sa iei decizii asupra carora nu poti reveni.

Fata triunghiulara

Calitati: esti independenta, foarte sensibila si selectiva. Iti place sa ai lucrurile sub control. Fire analitica, preferi sa asculti si sa observi inainte de a actiona.

Slabiciuni: la prima vedere, pari rece si distanta, dar lucrurile se schimba cand ceilalti incep sa te cunoasca mai bine. Esti critica si pesimista. Viata ti se pare complicata si grea.

Valori: autenticitatea si sinceritatea. In toate aspectele vietii tale, dar mai ales pe plan sentimental, cauti lucrurile intense, profunde si durabile. Preferi sa fii singura decat sa fii inconjurata de oameni superficiali.

Frunte lata 

Intelectual: asimilezi usor informatiile. Iti place sa inveti si esti capabila sa studiezi domenii complexe, ca matematica, fizica sau filozofia. 

Temperament: esti foarte prudenta. Stii sa intuiesti pericolele. Urasti riscul, dezordinea si irationalitatea. Cauti securitatea, ordinea si normalitatea. Iti faci planuri din timp.

Frunte normala 

Intelectual: esti inteligenta si priceputa in a vedea ambele parti ale problemei. Iti plac ideile clare. Esti foarte organizata si potrivita pentru a preda. 

Temperament: inteligenta te ghideaza, dar te bazezi si pe sentimente si intuitie in luarea deciziilor. Esti o persoana muncitoare, echilibrata, capabila sa se descurce in cele mai dificile situatii. 

Frunte ingusta 

Intelectual: te folosesti mai mult de ceea ce-ti spune inima in deciziile pe care le iei. Esti independenta si nu-ti place sa-ti irosesti timpul examinand si rezolvand probleme. 

Temperament: intai actionezi, apoi gandesti, ceea ce te aduce adesea in situatii dificile. Iti place sa inveti din propriile greseli. 

Nas lung 

Puncte forte: esti activa si hotarata. Esti interesata de lucruri care insufletesc, schimba si implica oameni, ca sportul, calatoriile si cultura. Esti dinamica, ai nevoie de miscare, libertate si lucruri care sa-ti ocupe timpul. 

Puncte slabe: te comporti uneori ca o adolescenta - incepi lucruri pe care nu le duci niciodata la capat sau urmaresti idei de neatins, ceea ce te face sa fii nemultumita in permanenta. Iti place sa iei decizii si sa preiei initiativa. Atitudinea ta de conducatoare este un handicap in relatiile cu ceilalti pentru ca nu tii cont de parerile lor. 

Nas roman 

Puncte forte: cu tine nu exista jumatati de masura! Urasti cumpatarea, prudenta si obiectivitatea. Iti canalizezi energia asupra lucrurilor care conteaza pentru tine. Esti entuziasta si carismatica.

Puncte slabe: judeci prea mult dupa aparente, iar acestea te induc in eroare uneori. Te extenuezi facand tot felul de lucruri nebunesti, pentru a-ti dovedi ca esti una dintre femeile de succes. Ai nevoie sa inveti sa faci concesii.

Nas scurt

Puncte forte: esti idealista, buna si foarte sensibila. Oamenii te indragesc pentru sensibilitatea si dulceata ta copilareasca.

Puncte slabe: esti adesea in defensiva si nu te lasi descoperita usor. Cand ai probleme, te inchizi in tine (chiar daca totul nu e decat in capul tau).

sursa: clickpentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: ce dezvaluie fizionomia despre tine