3 antigripale naturiste. Cum te tratezi fără pastile

Posted by Alin Marinescu on Thursday, November 24, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru antigripale naturiste

Pe val în anotimpul rece, viruşii sunt „inamicii” numărul 1 ai stării tale de bine. Dacă te-a prins gripa cu garda jos, află-i ac de cojoc cu antigripale naturiste. Vei vedea că așa-ziele ”leacuri băbești” fac minuni.
Îţi curge nasul, tuşeşti, strănuţi şi te doare şi gâtul. Garantat te pui pe picioare cu „ajutoarele verzi”. Iată câteva reţete simple şi eficiente de antigripale naturiste.

Antigripale naturiste. Infuzie de măceşe
Măceşul este un excelent vitalizant natural folosit cu încredere din timpuri străvechi. Foarte bogat în vitamina C, aproape de zece ori mai mult decât lămâia, este un excelent tonic pentru întregul organism, acum, în sezonul rece. Prepară o infuzie din 20 g de măceşe la 250 ml de apă clocotită. Lasă la infuzat zece minute, strecoară, apoi bea lichidul cu înghiţituri mici şi dese. Stările de convalescenţă vor rămîne doar o amintire.

Antigripale naturiste. Extract din frunze de măslin
Extractul din frunze de măslin este cunoscut încă din Antichitate pentru proprietăţile sale antibacteriene. Excelent întăritor al sistemului imunitar, acesta se remarcă drept cel mai bun remediu în afecţiunile virale. Poţiunea cu efecte miraculoase împiedică răspândirea viruşilor în organism. Extractul din frunze de măslin îl găseşti la plafar şi îl administrezi conform prospectului.

Antigripale naturiste. Hreanul
Dă rădăcinile de hrean prin răzătoarea mică, pune le într-un borcan până se umple o treime şi restul completează cu alcool alimentar de 80˚. Lasă amestecul la macerat opt zile, apoi strecoară-l. Ia din maceratul de hrean o jumătate de linguriţă, de 3-4 ori pe zi. Este unul dintre cele mai eficiente antigripale naturiste.

Sursa: www.libertateapentrufemei.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 3 antigripale naturiste. cum te tratezi fără pastile