10 dureri prin care organismul îţi transmite că eşti prea stresată

Posted by Alin Marinescu on Wednesday, November 2, 2016 Under: Stiri din Sanatate
Imagini pentru 10 dureri prin care organismul îţi transmite că eşti prea stresată

Te doare subit capul, spatele sau poate chiar mâinile, iar medicii îţi spun că nu ai nimic? Ei bine, s-ar putea ca stresul să fie responsabil pentru problemele tale!
Studiile realizate în ultimii ani au scos la iveală faptul că durerile cronice nu pot fi cauzate numai de lovituri fizice, ci şi de stres sau probleme emoţionale.

Dureri de cap
Durerile de cap pot apărea ca o consecinţă a grijilor inutile pe care ni le facem de-a lungul zilei. Relaxează-te, fă ceva care îţi face plăcere şi durerea va dispărea.

Dureri de ceafă
Resentimentele şi emoţiile negative stau la baza durerilor inexplicabile de ceafă. Redirecţionează-ţi energia într-o altă direcţie şi împacă-te cu trecutul.

Umeri
Deciziile grele pe care trebuie să le iei te apasă pe umeri şi îţi provoacă dureri. Cere sfatul cuiva dra sau poate chiar unui psiholog.

Partea de sus a spatelui
Te simţi neapreciată şi îţi e teamă să iubeşti. Exprimă-ţi sentimentele şi apoi vei putea avea aceleaşi aşteptări de la cei din jur.

Partea de jos a spatelui
E posibil să fii puţin obsedată de bani şi să te îngrozească ideea de a-i pierde. Încearcă să fii mai relaxată şi nu uita că bucuria vine din lucrurile mici.

Mâini
Persoanele introvertite pot resimţi dureri în zona mâinilor, datorate de lipsa companiei. Petrece-ţi mai mult timp în compania celor dragi.

Şolduri
Rutina te face să te simţi confortabil pentru că te temi de schimbări. Atunci când apare o situaţie neprevăzută, resimţi dureri în zona şoldurilor.

Genunchi
E foarte greu să recunoşti că e posibil să fii infatuat, însă durerile de genunchi te trădează, fiind un semn clar al ego-ului accentuat.Fii mai atentă la nevoile celor din jur.

Încheieturi
Lucrezi prea mult, eşti foarte ocupată şi nu mai ai deloc timp pentru cei dragi? Organismul îţi va transmite că trebuie să te opreşti, provocându-ţi dureri de încheieturi.

Picioare
Apatia este cea care îţi provoacă dureri în zona picioarelor. Fii mai atentă la ce se întâmplă în jurul tău, încearcă că îţi foloseşti toate simţurile pentru a te bucura de lumea în care trăieşti.

Sursa:   www.feminis.ro

In : Stiri din Sanatate 


Tags: 10 dureri prin care organismul îţi transmite că eşti prea stresată