Trei sucuri contra durerilor de gat

Posted by Stiri din Sanatate on Monday, September 29, 2014 Under: sanatate


Iată care sunt cele mai indicate băuturi când se inflamează amigdalele.

Amigdalita este o afectiune ce apare în sezonul rece şi se manifestă prin inflamarea gâtului. Este însoţită de durere, provocată de o infecţie sau inflamaţie a amigdalelor palatine, febră, respiraţie urât mirositoare, nas înfundat si răceală, secreţie nazală, ganglioni umflaţi, amigdale roşii, dificultăţi la înghiţire, dureri de cap, dureri abdominale, scrie turnulsfatului.ro.

Sucul de citrice

Bogate în vitamina C, citricele sunt fructele care au rol important în întărirea imunităţii. Beţi în sezonul rece 100 ml zilnic, pe perioade lungi.

Sucul de gutui

Suc sau decoctul de gutui este foarte efficient când vine vorba de durerea în gât. Faceţi gargară timp de 5 minute în fiecare seară.Dacă preferaţi decoctul, preparaţi-l din coji proaspete de gutui, o lingură de coji mărunţite la 250 ml de apă; se fierbe 10 minute.

Sucul de morcovi

Este bogat în vitamine şi betacaroten şi ajută mult pielea, atât extern, cât şi intern. Stoarceţi 2-3 morcovi proaspeţi şi beţi 100 de ml de suc zilnic, alternativ cu celelalte sucuri. De preferat este să-l consumaţi la temperatura camerei.

sursa: realitatea.net

In : sanatate 


Tags: sucuri contra dureri gat