Trateaza intoxicatiile alimentare cu remedii naturale la tine acasa

Posted by Stiri din Sanatate on Friday, October 17, 2014 Under: sanatate


Oricui i se poate intampla sa aibe o intoxicatie alimentara, insa le puteti trata cu remedii naturale la dvs acasa.

Simptomele intoxicatiei alimentare sunt greata, varsaturi, dureri de cap, diaree, crampe abdominale. Daca nu acordati atentie, lucrurile pot deveni complicate. Inainte de a merge la doctor, puteti lua rapid unele masuri pentru a imbunatati starea dumneavoastra.

Deoarece intoxicatiile alimentare va cauza o pierdere excesiva a fluidelor din organism, este important sa va hidratati bine. Fluidele ajuta pentru a dilua concentratia de bacterii in organism si, astfel va puteti vindeca.

Ghimbir

Ghimbirul este un ingredient ideal pentru tratarea oricarui tip de tulburari digestive. El are efect antibacterian, antiseptic si calmant. Neutralizeaza agentul patogen si restabilește echilibrul in organism. Puteti face un ceai de ghimbir pe care sa il beti cat mai curand cand simtiti simptomele mentionate mai sus.

Sucul proaspat de ghimbir este, de asemenea, foarte eficient, amestecat cu miere si luat in portii mici pe parcursul zilei, el va ajuta la neutralizarea rapida a bacteriilor.

Otet de mere

Acesta are un caracter alcalin, care ajuta la rezolvarea rapida a simptomelor de intoxicatie alimentara. Otetul de mere ajuta la calmarea mucoasei stomacului și a intestinelor și ucide bacteriile foarte repede. Se amesteca cateva linguri de otet de mere in apa calda si se bea. Acest lucru va ajuta la prevenirea arsurilor la stomac.

Suc de busuioc

Busuiocul este foarte eficient in cazurile de intoxicatii alimentare sau infectii cauzate de alimente contaminate. Busuiocul zdrobit cu miere, se amesteca cu apa calda si este o modalitate foarte buna de a lupta impotriva simptomelor de greata si varsaturi. Busuiocul ucide bacteriile si neutralizeaza infectiile.

sursa: newoman.ro

In : sanatate 


Tags: tratare  intoxicatii  alimentare  naturale  acasa