Sângerări gingivale? Scăpa de ele cu trei metode simple

Posted by Stiri din Sanatate on Tuesday, September 23, 2014 Under: sanatate


Ati observat ca gingiile dumneavoastră sangerează? Urmati aceste sfaturi simple pentru a vindeca sangerarea gingiilor.

Vizitati medicul dentist mai des

Aceasta nu inseamna ca trebuie sa mergeti la dentist in fiecare zi, dar este recomandat sa o faceti la fiecare 6 luni. Acest lucru este recomandat pentru mentinerea sanatatii orale si de a preveni sangerarea gingiilor. Acum, daca credeti ca aceasta perioada este prea lunga, incercati sa mergeti la medicul dentist mai frecvent, la fiecare 3 luni, de exemplu.

Periati dintii

Acest sfat poate parea un pic evident, pentru ca cei mai multi dintre noi se spala pe dinti in fiecare zi, insa foarte putini acorda atentia si timpul necesar pe care aceasta practica il merita. De fapt, studiile au aratat ca adultii isi petrec aproximativ 30 de secunde pentru a se spala pe dinti, cand este necesar cel putin 2 minute. Retineti ca in mod ideal periajul ar trebui facut dupa fiecare masa. Insa nu o faceti imediat, lasati timp de 30 de minute, pentru a evita deteriorarea smaltului.

Utilizati o apa de gura antibacteriana

De ce o apa de gura antibacteriana? Raspunsul este simplu, chiar daca nu este placut: sangerarea gingiilor sunt rezultatul unei infectii bacteriene. Din acest motiv, o apa de gura antibacteriana este o alternativa foarte eficienta pentru a lupta impotriva bacteriilor din gura. De asemenea, apa de gura tinde sa aibe un gust placut si este foarte benefica pentru a imbunatati respirata. In ciuda tuturor beneficiilor sale, se considera ca fiind o completare, nu un substitut pentru periaj. Deci, trebuie sa va spalati pe dinti inainte de clatirea cu apa de gura antibacteriana, pentru a nu pierde orice efect.

Cu aceste sfaturi veti vindeca sangerarea gingiilor. Nu lasati bacteriile sa puna stapanire pe gura dvs: aratati ca sunteti mai puternic.

sursa: bewoman.ro

In : sanatate 


Tags: sangerari gingivale evitare metode simple