Secretele unui abdomen plat

Posted by Stiri din Sanatate on Monday, September 29, 2014 Under: sanatate


Afla mai multe despre secretele testate in timp de numeroase persoane care au hotarat sa renunte la kilogramele acumulate in plus pentru a se bucura de un abdomen plat si un look care emana frumusete si sanatate. Foloseste-te de aceste metode simple, dar deosebit de utile pentru a-ti modela silueta si pentru a-ti stimula metabolismul.

Daca esti dornica sa afli cat mai multe despre modul in care poti pierde kilogramele pe care le-ai acumulat in plus, afla ca nu este nevoie sa imbratisezi o dieta stricta, intrucat sunt o serie metode care-ti ofera posibilitatea sa iti lucezi silueta la care ai visat, fara a te infometa.

Iata cateva secrete pe care le poti introduce in rutina de zi cu zi. Consuma zilnic legume si fructe proaspete, in scopul aprovizionarii organismului cu antioxidantii de care organismul are nevoie pentru a elimina depozitele de grasimi.

Pentru a reduce numarul de calorii poti experimenta punerea in aplicare a catorva trucuri. Amesteca sucul de fructe sau de legume preferat cu o cantitate mica de apa plata sau apa minerala. Aceasta metoda te scapa de la cel putin 85 de calorii. Utilizeaza acest secret pentru a-ti revolutiona programul de nutritie si de a tine sub control caloriile.

Numeroase studii au demonstrat ca persoanele care au optat pentru supele cu bucati mari de legume au experimentat un sentiment evident de satietate, chiar dupa prima cura. Acesta este un truc pentru a consuma alimente mai putine si a reduce aportul de calorii cu aproximativ 20%. Supele crema nu sunt recomandate daca te afli la o dieta stricta.

Exista o serie de modalitati pentru a controla foamea. In cazul in care creierul da semnale clare si foamea nu se lasa imblanzita, este timpul sa-ti incarci organismul cu calorii si sa-i oferi energia de care are nevoie. Totusi, daca foamea este declansata de emotii diverse este intelept sa rezisti tentatiei de a rontai sau de a te supraalimenta, facand ceva util care sa-ti distraga atentia de la astfel de gustari.

Se pare ca utilizarea betisoarelor are un efect benefic asupra acelora care le folosesc in procesul de alimentatie. Daca ai probleme cu utilizarea lor, acum ai posibilitatea de a-ti inlocui lingura pe care o folosesti de regula cu o lingurita. Acest truc te va ajuta sa tai din numarul de calorii, intrucat va reusi sa dea creierului semnalul de satietate mult mai devreme. Imbratisand aceasta metoda vei evita mancatul in exces, fapt ce te va ajuta in programul pe care ti l-ai propus pentru a scapa de kilogramele pe care le-ai acumulat in plus.

Rasfata-ti papilele gustative cu cele mai delicioase gustari. In scopul de a scapa de kilogramele in plus combina cele mai sanatoase alimente si trateaza-ti organismul cu vitamine. Nutritionistii recomanda combinatia dintre proteine care ofera sentimentul de satietate si carbohidrati care furnizeaza energia necesara organismului. Cerealele impreuna cu un iaurt cu continut scazut in grasimi si cateva felii de pere poate fi o gustare delicioasa si sanatoasa. Foloseste-ti creativitatea si cunostintele de numarare a caloriilor si bucura-te de cele mai inovatoare retete.

sursa: lyla.ro

In : sanatate 


Tags: secrete abdomen plat