Remedii naturale pentru tratarea hipertensiunii arteriale

Posted by Stiri din Sanatate on Monday, September 22, 2014 Under: sanatate


Pentru a mentine sub control hipertensiunea arteriala, va aratam cateva remedii naturale foarte simple si eficiente.

Fulgi de ovaz

Incepeti ziua mancand un castron de fulgi de ovaz, deoarece acesta ajuta la reglarea tensiunii arteriale si a colesterolului ridicat.

Ceai verde

Unele tipuri de ceai, cum ar fi ceaiul verde, alb, poate ajuta intr-adevar la controlul hipertensiunii arteriale, astfel incat beti in fiecare zi cate o ceasca din ceaiul dumneavoastra preferat.

Apa cu lamaie

Stoarceti sucul de la o lamaie intr-un pahar de apa calda, si beti pe stomacul gol, acest lucru va preveni hipertensiunea.

Telina

Telina este un diuretic natural, astfel ca, adaugati cateva bucati de telina la o salata, sau faceti un suc, deoarece aceasta va ajuta pentru a mentine tensiunea arteriala sub control.

Ciocolata neagra

Ciocolata neagra sau amara contine compusi care pot sa scada usor tensiunea arteriala. Ciocolata ar trebui sa fie neagra, deoarece ciocolata cu lapte au are acelasi efect.

Usturoi

Usturoiul este un ingredient minunat pentru a dilata arterele si pentru a preveni formarea trombilor, puteti include usturoi la mesele dvs, sau sa folositi un catel de usturoi zdrobit la o cana de apa. Apoi se adauga suc de lamaie dupa gust si beti acest amestec.

Floarea de Jamaica

Floarea de Jamaica ajuta la prevenirea hipertensiunii arteriale, deci consuma ceai de Jamaica neindulcit o data pe saptamana pentru a avea totul sub control.

Otet

Otetul este excelent pentru mentinerea sub control a hipertensiunii arteriale, aveti nevoie de doar o lingurita de otet de mere diluat intr-un pahar de apa, pe care il beti.

Patrunjel si lamaie

Stoarceti sucul de la o lamaie intreaga, diluati cu putina apa, si se adauga cateva fire de patrunjel tocate marunt. Beti cate o ceasca in fiecare zi. Patrunjelul si lamaia sunt diuretice naturale, iar acest lucru ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

Dupa cum ati vazut este foarte usor de a tine sub control hipertensiunea arteriala, asa ca nu ezitati sa incercati aceste remedii naturale.

sursa: bewoman.ro

In : sanatate 


Tags: remedii naturale tratarea hipertensiunii arteriale