Remedii eficiente pentru a calma tusea

Posted by Stiri din Sanatate on Monday, September 15, 2014 Under: sanatate


Daca aveti tuse si vreti sa scapati de ea prin metode naturale, cititi cu atentie acest articol in care va aratam cateva remedii eficiente de casa pentru a calma tusea.

Usturoi
Acest aliment are multe proprietati antibiotice si antivirale. In plus, usturoiul este un excelent expectorant, asa ca va ajuta la eliminarea bacteriilor care afecteaza plamanii. Pentru a fi eficient acest alimente, ar trebui sa consumati 4-8 catei cruzi pe zi. Daca va vine greu sa ii mancati, ii puteti la o salata sau paste, sosuri, dar in ultimul moment, astfel incat usturoiul sa nu fie gatit.

Miere
Utilitatea mierii pentru a calma tusea a fost cunoscuta de milenii. Aceasta este o mare expectorant natural care promoveaza eliminarea de mucus. Pentru a va bucura de beneficiile sale, preparati aceasta reteta simpla. Se amesteca o lingura de miere si o cana de apa fierbinte. Daca credeti ca aceasta combinatie este prea dulce, se stoarce zeama de la o lamaie.

Ghimbir
Ghimbirul este cunoscut pentru proprietatile sale antivirale. Pentru a va bucura de ele, preparati un ceai. Daca doriti, puteti adauga lemn dulce si anason. Aceste doua alimente sunt, de asemenea, bune pentru a vindeca tusea.

Faceti urmatoarele: combinati de 2 linguri de ghimbir tocat cu 2 linguri de anason si 1 lingura de lemn dulce, pe care le puneti in apa clocotita. Acoperiti solutia si lasati-o deoparte timp de 10 minute. Se strecoara si se adauga 1-2 lingurite de miere. Se bea o jumatate de cana la fiecare doua ore, nu trebuie sa se depaseasca trei cani pe zi.

Incercati aceste remedii de casa pentru a calma tusea si veti vedea ca va veti simti mult mai bine.

sursa: bewoman.ro

In : sanatate 


Tags: remedii  eficiente  calmare  tuse