Plante-medicament care trateaza natural diabetul

Posted by Stiri din Sanatate on Thursday, October 2, 2014 Under: sanatate


Condimentele tind nu numai pentru a imbunatati gustul felurilor de mancare, dar, de asemenea, si pentru a preveni multe boli.

Unele condimente protejeaza organismul de distrugerea tisulara si de inflamatia provocata de principalul simptom al diabetului zaharat – nivelul ridicat de zahar din sange.

Multe plante contin nu numai antioxidanti, dar au, de asemenea, capacitatea de a preveni formarea de substante care distrug tesuturile diabetului.

Condimentele nu contin calorii si sunt relativ ieftine, aceasta fiind o modalitate buna de a adauga antioxidanti si medicamente anti-inflamatorii in alimente.

Multe plante contin fenol care este capabil de a proteja organismul de infectii. Una dintre cele mai active in acest sens este scortisoara. Aceasta poate reduce nivelul de zahar din sange dupa mese.

Cu exceptia scortisoarei, fenolul este continut in cuisoare si alte mirodenii. Diferite condimente au un continut diferit de fenol. O varietate de condimente sunt utile pentru organism.

Scaderea nivelului de zahar din sange reduce riscul de complicatii cardiovasculare asociate cu diabetul. Moleculele de zahar de proteine formeaza substante care contribuie la formarea placii aterosclerotice pe peretii vaselor de sange.

Este recomandat pentru a reduce consumul de sare si cresterea gradului de utilizare a diferitelor condimente care va imbunatati gustul alimentelor si veti avea o sanatate buna.

Condimentul curcuma, care este un antibiotic natural. Este util in diabet si este un minunat antiinflamator. Frunzele de dafin sunt de asemenea util pentru diabet.

sursa: bewoman.ro

In : sanatate 


Tags: plante medicament tratare diabet