Fructul miraculos care distruge cancerul

Posted by Stiri din Sanatate on Thursday, October 30, 2014 Under: sanatate

Fructul miraculos care distruge cancerul

Graviola in Brazilia, Guanabana in spaniola, si „Soursop“, in limba engleza - asa este cunoscut fructul miraculos despre care cercetatorii afirma ca distruge celulele canceroase.

Natura este plina de tratamente naturale, nu doar impotriva cancerului, ci si contra multor boli. Unul dintre fructele minune pe care ni-l ofera este Guanabana, care, potrivit specialistilor, este de 10.000 de ori mai puternic decat chimioterapia, atacand celulele canceroase.

Fructul, leac pentru multe afectiuni

Frunza fructului, precum si coaja sunt de ajutor in reglementarea nivelului de zahar din sange si in tratarea diabetului. In plus, in urma studiilor recente s-a demonstrat ca lupta impotriva cancerului pulmonar si a celui la san, precum si impotriva tumorilor cerebrale. De asemenea, ceaiul de frunze de guanabana poate trata problemele ficatului si ale pancreasului.

Studiile atesta propritatile curative ale fructului

In 1976, Institutul National al Cancerului a descoperit in urma unor cercetari ca frunzele fructului, cat si tulpina acestuia sunt eficiente in distrugerea anumitor celule canceroase din organism. O cercetare realizata la Universitatea Purdue, Statele Unite ale Americii, a prezentat rezultate promitatoare. Cercetatorii de aici s-au concentrat pe proprietatile antitumorale ale fructului. Ei au constatat ca celulele tumorale care sunt rezistente la tratamentul cu chimioterapie, sau celule rezistente la multe tipuri de medicamente, sunt distruse in mod eficient de guanabana, potrivit clickpentrufemei.ro.

Un alt studiu efectuat la Universitatea Catolica din Coreea de Sud si publicat in „Journal of Natural Products“ a declarat ca guanabana este de 10.000 de ori mai eficient impotriva cancerului decat chimioterapia. Un al doilea studiu din Coreea de Sud a aratat ca fructul nu are nicio activitate negativa asupra celulelor sanatoase (spre deosebire de efectele devastatoare pe care le are chimioterapia asupra organismului).

Pentru cine nu e indicat consumul de guanabana

Specialistii recomnada folosirea frunzelor si pulpa fructului, in tratarea anumitor boli. Femeile gravide nu ar trebui sa consume fructul, frunzele sau semintele in cantitati mari, pentru ca acetogenins, substanta activa care se gaseste in acest fruct miraculos, ar putea ataca fatul in curs de dezvoltare.

sursa: sanatate.bzi.ro

In : sanatate 


Tags: fruct  miraculos  distruge  cancer