Cu ce amesteci zeama de lamaie pentru a avea efecte miraculoase asupra cancerului

Posted by Stiri din Sanatate on Monday, October 20, 2014 Under: sanatate

Cu ce amesteci zeama de lamaie pentru a avea efecte miraculoase asupra cancerului

Specialistii au descoperit ca amestecul dintre zeama de lamaie si bicarbonatul de sodiu poate avea un efect de 10. 000 de ori mai puternic decat chimioterapia.

Numarul bolnavilor de cancer creste an de an foarte mult. Din acest motiv, cercetatorii sunt in cautarea unor tratamente alternative. Unele studii au demonstrat ca lamaile au proprietati anticancer. Prin urmare, lamaia este indicata in tratamentul chisturilor si tumorilor.

Combinatia dintre bicarbonat de sodiu si lamaie are efect antimicrobian puternic in tratarea infectiilor bacteriene si fungice. Mai mult decat atat, acest amestec te scapa de parazitii interni, fiind indicat si in reglarea tensiunii arteriale.

Lămâia te scapă de stres

Datorita vitaminei C, B, calciului, fierului, fosforului, potasiului, magneziului, zincului, proteinelor si carbohidratilor care sa gasesc in aceasta, lamaia este benefica pentru sistemul nervos, fiind un antidepresiv puternic, reducand stresul si calmand nervii.

Distruge celulele canceroase

Unul dintre cei mai mari producatori de medicamente sustine ca, in urma a 20 de experimente de laborator, realizate incepand cu anul 1970, pana de curand, lamaia distruge celulele canceroase in 12 tipuri de cancer. Aceasta previne metastaza celulelor canceroase si este de 10.000 de ori mai puternica decat medicamentele, cum sunt adriamicina si chimioterapia.

De asemenea, cercetătorii au descoperit că un amestec din zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu distruge celulele canceroase, fără a afecta celulele și țesuturile sănătoase. Specialiștii spun că pacienții diagnosticați cu cancer ar trebui să bea suc de lămâie și o linguriță de bicarbonat de sodiu.

sursa: bewoman.ro

In : sanatate 


Tags: amestec  zeama de lamaie  efecte  miraculoase