Aspirina, cel mai bun remediu pentru durerile in gat

Posted by Stiri din Sanatate on Saturday, October 18, 2014 Under: sanatate


Aspirina este cunoscuta ca un medicament, care are un impact pozitiv asupra multor probleme de sanatate.

Cel mai adesea oamenii iau aspirina pentru boli asemanatoare gripei si celor infectioase, deoarece amelioreaza simptome cum ar fi febra, dureri musculare, dureri de cap si febra. Se pare, totusi, ca aspirina este unul dintre mijloacele cele mai eficiente pentru a trata durerile de gat, potrivit unui nou studiu.

Doar doua comprimate poate atenua semnificativ starea dureroasa. Metoda de tratament cuprinde dizolvarea a doua aspirine in apa si se clateste gura si gatul cu acest lichid (care nu este nevoie sa fie inghitit). Potrivit unui studiu de la Universitatea din Cardiff, acest amestec reduce astfel intensitatea durerii in decurs de doua ore si se mentine pentru mai mult de sase ore.

Inhalarea de produse mentol este, de asemenea, de ajutor. Mentolul deblocheaza nasul, provocand o senzatie de rece si, de asemenea, amelioreaza simptomele de durere in gat si tuse. Unele tipuri de miere pot lupta, de asemenea, cu infectiile in gat, pentru ca ele contin peroxid de hidrogen – un ingredient cu proprietati antibacteriene.

In conformitate cu Universitatea din Maryland, mierea are un efect bun asupra siropurilor de tuse nocturne. Din acest motiv, este potrivita pentru copii inainte de culcare, deoarece inhiba tusea pe timp de noapte. Un alt tratament destul de neobisnuit pentru durerile in gat este acupunctura la ureche.

sursa: bewoman.ro

In : sanatate 


Tags: aspirina  remediu  dureri  gat